Tandläkare, Vetlanda Folktandvård

Vetlanda Folktandvård

Vetlanda Folktandvård är en nyrenoverad och modern klinik. Hos oss möter du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Det gör att du som medarbetare får användning av hela din kompetens.

 

Vi söker

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation. Vi ser gärna att du har körkort och erfarenhet av journalsystemet T4.

Du talar och skriver obehindrat på svenska språket.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag och för dig som flyttar till vårt län erbjuder vi även flyttbidrag.

Vi jobbar dagligen i en stimulerande miljö med många intressanta och spännande patientfall. Det gedigna vårdpanoramat gör att du snabbt blir duktig i din yrkesroll. Inom vår organisation har vi ett utvecklande kunskapsflöde genom ett tätt samarbete mellan allmäntandvården och specialisttandvården vid Odontologiska Institutionen. 

Det här får du arbeta med

Som tandläkare hos oss arbetar du med tandvård för barn och vuxna inom hela odontologin. Vi ser gärna att du vill arbeta delegerat. För dig med erfarenhet av yrket förekommer också handledning av studenter och nya medarbetare.

För att du ska trivas hos oss

Du är en person med stort engagemang och ett entusiastiskt förhållningssätt. Du trivs att arbeta i team och skapar goda relationer på kliniken. 

I mötet med patienter är du omsorgsfull och kvalitetsmedveten. Du är enkel och tydlig i din kommunikation och försäkrar dig om att ditt budskap nått fram. Som medarbetare hos oss möter du en mångfald av människor och du har förmågan att anpassa dig till varje enskilt möte.

Som person är du strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. I de beslut du tar ser du alltid till verksamhetens bästa. 

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Läs mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Christer Edlund på telefonnummer: 072-239 15 35 eller klinikkoordinator Katarina Carlsson på telefonnummer 070-685 79 07.

Sista ansökningsdag är den 25 oktober 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandläkare, Vetlanda Folktandvård Tillbaka till lediga jobb