Timanställning Sjuksköterska

Akutmottagningen, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Är du legitimerad sjuksköterska eller studerar du till sjuksköterska och vill bli en del av en spännande verksamhet där ingen dag är den andra lik? Varmt välkommen att söka en timanställning på Akutmottagningen i Jönköping!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller studerar till sjuksköterska och vill arbeta extra som timanställd hos oss. Du kanske redan arbetar inom en annan verksamhet men vill bredda din kompetens, är nyfiken på akutsjukvård och vill arbeta extra utöver din nuvarande sysselsättning. Eller så studerar du till sjuksköterska idag, är i slutet av din utbildning och vill jobba extra vid sidan av studierna.

Om du fortfarande studerar till sjuksköterska så kan du arbeta hos oss som undersköterska om du har läst minst tre terminer på sjuksköterskeutbildningen. Efter avslutad utbildning och erhållen legitimation finns sedan goda möjligheter att arbeta som sjuksköterska på kliniken.

Då akutsjukvården är en komplex verksamhet ser vi det som en fördel om du har några års arbetslivserfarenhet men vi välkomnar även övriga sökanden då stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.         

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst där du har möjlighet att själv avgöra hur mycket du kan arbeta – det perfekta extraarbetet! Arbetet är varierande där ingen dag är den andra lik. Vidare erbjuder vi en arbetsnära introduktion som är anpassad efter dina tidigare erfarenheter och behov. Timanställningen avser dag-, kväll-, natt och helgtjänstgöring.

Som anställd hos oss har du bland annat fri sjukvård och fri tillgång till vårt moderna gym. Du har också möjlighet att ta del av någon av de många personalaktiviteter som anordnas av vår personalklubb.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska på akutmottagningen får du arbeta med akut sjuka patienter i varierande åldrar och med olika medicinska, kirurgiska eller ortopediska sjukdomstillstånd.

För att du ska trivas hos oss

Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Du är en person som trivs med blandade arbetsuppgifter i ett varierat tempo. Då förändrade omständigheter är en del av vår vardag krävs att du är flexibel. För att lyckas och trivas i din roll ser vi att du är stabil och kontrollerad i krävande situationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår värdegrund sätter bemötandet med patienten i fokus. Vi lär av varandra och tar tillvara på våra medarbetares kompetens. Tillsammans är vi positiva och sprider glädje för att ge varandra en god arbetsmiljö.

Så här gör du om du är intresserad

Om du är intresserad av tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Sabine Fallberg, 010-242 26 56 eller vårdenhetschef Patrik Ingström, 010-242 26 44 Sista ansökningsdag är 28 oktober, men urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Timanställning Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb