Ambulanssjuksköterska

Ambulansområde Söder, Ambulanssjukvården, Region Jönköpings län

Är du sjuksköterska med en önskan om att arbeta inom en driven och spännande organisation? Vi söker nu nya kollegor till Ambulansområde Söder och hoppas att du vill vara en del i vårt team. Vi arbetar tillsammans för en hög patientsäkerhet och en god arbetsmiljö. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker

Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med någon av följande specialistutbildningar:

  • Ambulanssjukvård
  • Anestesisjukvård
  • Intensivvård
  • Akutsjukvård
Vi ser gärna att du även har minst två års erfarenhet av somatisk sjukvård. Som grundutbildad sjuksköterska i ambulanssjukvården Region Jönköpings län har vi som krav att du skall slutföra din specialistutbildning i ambulanssjukvård inom två år efter anställning hos oss.

Du är en van förare och har lägst körkort B. För oss i vår verksamhet är det viktigt att du har bra kondition och god fysisk arbetsförmåga, detta både för din och patientens skull.  Inför anställning kommer du att utöver intervju genomgå fystest, bärtest och simtest. Att arbeta inom ambulanssjukvården ställer krav på personlig mognad och gott omdöme.  
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete med många kontaktytor där din kompetens hela tiden tillvaratas och utmanas. Tjänsten är tillsvidare på heltid med varierande arbetstider. Tillträde sker enligt överenskommelse. 

Som anställd hos oss har du tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym eller friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om. 
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här

Det här får du arbeta med

Som specialistutbildad sjuksköterska arbetar du tillsammans med en ambulanssjukvårdare eller annan sjuksköterska som har grund- eller specialistutbildning. I det dagliga arbetet möter du alla typer av patienter, där ditt arbete innebär att ge en god och patientsäker vård utifrån patientens behov. Ditt arbete är därför varierande och ingen dag är den andra lik. 

För att du ska trivas hos oss

Du har god social förmåga och tycker om att arbeta i team. Du har ett stort intresse för att arbeta med människor och du känner stolthet i din yrkesroll.  Verksamheten inom ambulanssjukvården ställer höga krav både inom medicin och teknik, därför ser vi att du har ett engagemang för noggrannhet och en vilja att fördjupa dig inom dessa områden.  

Detta värderar vi högt

Vi värderar mötet med patienter och anhöriga högt då de är det viktigaste för oss. Detta gör att vi ställer höga krav på social kompetens och god empatisk förmåga. Du är engagerad i ditt arbete och din vilja att vara med och bidra till verksamhetens utveckling är av stort värde. Ambulanssjukvården är en multidisciplinär verksamhet, vilket gör att vi ständigt utvecklar vår kompetens inom olika områden.

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Ambulansområde Söder, Helena Östblom, 010-244 73 99, helena.ostblom@rjl.se.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 25 oktober.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Ambulanssjuksköterska Tillbaka till lediga jobb