Logoped

Rehabiliteringscentrum, Höglandssjukhuset, Eksjö

Välkommen att bli en del av vår kompetenta och engagerade arbetsgrupp! Vi erbjuder en stimulerande miljö där du kommer vara en del i ett kollegialt sammanhang med flera logopeder. 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad logoped. Vi ser att du har ett intresse för att arbeta med logopedpatienter med inriktning mot både barn och neurologi. Vi erbjuder dig ett vikariat på heltid under 1 år, med startdatum enligt överenskommelse. Möjligheter till förlängning kan finnas. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett arbete i en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat och god arbetsmiljö. Vi bryr oss om varandra och hjälps åt att lösa vårt uppdrag. Vår verksamhet är i ständig utveckling och vi erbjuder dig grundlig introduktion. Vi arbetar med mentorskap för att du ska känna dig trygg i din yrkesutövning.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Tjänsten avser en allmäntjänst riktad mot öppenvårdsneurologi samt barn, tal/språk och kommunikation.
Du kommer att arbeta med logopedisk bedömning och behandling av vuxna patienter med tal-, språk- och sväljsvårigheter.
Du kommer också att möta barn i förskoleålder som har svårigheter med tal, språk och/eller kommunikation. Du genomför bedömning/kartläggning, ger rådgivning om förhållningssätt och språklig stimulans och ger direkta behandlingsinsatser när det är aktuellt.

Tjänstgöringen avser arbete inom öppenvård.

En styrka på vår arbetsplats är att vi är flera logopeder med olika erfarenheter. Det finns alltid någon att rådfråga och vi är måna om att stötta varandra i arbetet.

För att du ska trivas hos oss

Vi uppskattar ett flexibelt arbetssätt där vi arbetar personcentrerat för att kunna ta tillvara på patientens egna resurser. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är strukturerad, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Du är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten och har ett kreativt och lösningsfokuserat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetarteam har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov som uppstår i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om arbetet hos oss är du välkommen att ringa områdeschefer Christina Josefsson Gisler, tfn 010-24 345 84.

Sista ansökningsdag är den 26 oktober 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Logoped Tillbaka till lediga jobb