Fysioterapeut/ Sjukgymnast

Ungdomsteamet Habiliteringscentrum, Jönköping

Gör skillnad varje dag!
Välkommen till ungdomsteamet på habiliteringscentrum i Jönköping! Hos oss får du möjlighet att arbeta på en stimulerande arbetsplats, i ett engagerat team med hög kompetens och gott samarbetsklimat.

Vi söker

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss i ungdomsteamet på Habiliteringscentrum. Du är utbildad, legitimerad Fysioterapeut/ Sjukgymnast med ett gediget intresse för och gärna erfarenhet av arbete med Habiliteringscentrums målgrupper. För dig är det en självklarhet att vara en del i att skapa förutsättningar för ett så självständigt liv som möjligt för personer med funktionsnedsättning.

Eftersom vi arbetar regionsövergripande och resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt arbete i ett tvärprofessionellt team som består av arbetsterapeut, dietist, kurator, logoped, läkare, psykolog, sjukgymnast och vårdadministratör.
Hos oss kommer du få arbeta i nära samarbete med ungdomsteamet, och tillsammans löser ni spännande, utmanande och varierande arbetsuppgifter. Du har en Fysioterapeut-/ Sjukgymnastkollega i ungdomsteamet, och ytterligare sex kollegor på Habiliteringen i Jönköping. Tillsammans har ni regelbundna yrkesträffar och utbildningsdagar med ytterligare åtta kollegor i länet. För oss är det även viktigt att du deltar och är en del av förbättringsarbetet på kliniken.

Tjänsten avser ett föräldravikariat på heltid, men vi lämnar även utrymme för att komma med önskemål kring tjänstgöringsgrad. Tillträde efter överenskommelse.

Arbetstiden är förlagd på dagtid, måndag-fredag. Du har utifrån teamet och verksamheten stor möjlighet att själv styra och anpassa dina arbetstider, detta då vi har förmånen att använda oss av årsarbetstid.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här

Det här får du arbeta med

Många av de ungdomar och vuxna vi möter har ortopediska, neurologiska och motoriska funktionsnedsättningar. Målsättningen med de flesta insatserna är att optimera och bevara funktionsförmåga för att möjliggöra självständighet, aktivitet och god livskvalitet.
Bedömning, analys och behandling sker på olika sätt och på olika platser beroende på individens behov, ibland självständigt och ibland tillsammans med teamkollegor. Mottagningsbesök på habiliteringen varvas med hembesök och skolbesök. Gemensamma besök med andra kliniker och verksamheter så som hjälpmedelscentral, ortopedteknik och ortopedmottagning är också vanligt förekommande. Varje vecka träffas ungdomsteamet för att samverka i teamarbete där du tillsammans med kollega får ansvara för den fysioterapeutiska kompetensen.

För att du ska trivas hos oss

För att du skall trivas hos oss krävs att du har ett flexibelt och strukturerat arbetssätt, god social kompetens och samarbetsförmåga då stora delar av arbetet innebär nära samarbete med andra professioner och verksamheter.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Grunden för vårt arbete är mötet med ungdomar och vuxna som kommer i kontakt med oss utifrån sina behov av habilitering eller rehabilitering. Utifrån deras individuella behov av habilitering eller rehabilitering utformar vi insatser.
Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten. Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden, som är viktiga och ledande för oss. Allting mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i ett attraktivt län för alla.

Vi hoppas att du vill vara en del av vårt härliga gäng! 

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Johanna Andersson, tfn. 010-242 43 02 mobil 070-278 34 63.
Sjukgymnast/fysioterapeuter, Anna Eriksson tfn. 010-242 43 22 samt Jessica Norén tfn. 010-242 43 93.

Sista ansökningsdag är 20201025
Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut/ Sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb