Tandsköterska, Öxnehaga Folktandvård

Öxnehaga Folktandvård

På Öxnehaga Folktandvård får du möjlighet att växa i din kompetens i en vardag med varierande behandlingar och möten med människor från olika kulturer. Vi tycker det är viktigt att ta tillvara på våra medarbetares intressen och ger därför dig stor frihet att utvecklas inom det område som intresserar dig mest. 

 

På kliniken sätter vi av gott om tid för APT och terapimöten. Vår goda kommunikation har bidragit till stark sammanhållning och där öppenhet och glädje präglar vår personalgrupp. Nu förstärker vi kliniken med ytterligare tandsköterskekompetens. Välkommen att söka till oss! 

 

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska eller är i slutet av din utbildning. Har du tidigare erfarenhet som tandsköterska ser vi det som positivt, men det är inget krav för tjänsten.

Du har datorvana och du behärskar svenska språket väl i tal och skrift. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och viljan att bidra till ett bra arbetsklimat. 

Vi erbjuder dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. 

Vi erbjuder ett friskvårdsbidrag och för dig som flyttar till vårt län erbjuder vi även flyttbidrag.

Som ny medarbetare blir du väl omhändertagen. Vi har stor vana att handleda nya medarbetare och studenter, och erbjuder dig en genomtänkt och yrkesanpassad introduktion. 

På kliniken jobbar vi dagligen med många intressanta och spännande patientfall. Vi behandlar många patienter med stort vårdbehov vilket gör att du utvecklas snabbt och får hög yrkesskicklighet. 

Det här får du arbeta med

I tjänsten ingår alla på en allmäntandvårdsklinik förekommande uppgifter inom tandsköterskans kompetensområde. Att assistera är en stor del av arbetet, men delegerat arbete förekommer också liksom arbete i steril och reception. Du har egna patienter och utför bland annat oh-instruktioner, fissurförseglingar och inskolningar. 

För att du ska trivas hos oss

Som tandsköterska är du trygg och stabil. Du trivs i mötet med patienter och gör ditt yttersta för att de ska få en så god upplevelse som möjligt från sitt besök hos oss. På kliniken kan dagens förutsättningar snabbt förändras och med en flexibel inställning ställer du snabbt om. 

Vi är en prestigelös arbetsgrupp som trivs att arbeta tillsammans. Därför är det viktigt för oss att du trivs att arbeta i team och vill bidra till ett fortsatt bra arbetsklimat på kliniken. Vi ser gärna att du kommer med egna idéer och förslag för att utveckla såväl kliniken som dig själv.   

Du är engagerad i ditt arbete och planerar och prioriterar efter patientens och verksamhetens bästa. 

På kliniken möter du många olika patienter och du, liksom vi, värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund och kultur påverkat dig och andra. 

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Då tycker vi att du ska läsa mer på Jobba på Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Maria Fagerström, 010-242 36 25.

Sista ansökningsdag är den 1 november 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandsköterska, Öxnehaga Folktandvård Tillbaka till lediga jobb