Köksbiträde

Område måltid

Vi söker

Vi söker dig som vill jobba extra som köksbiträde inom område måltid. Det kan även finnas möjlighet till en tidsbegränsad visstidsanställning med sysselsättning på 50-100%. Du som söker ska vara minst 16 år. Vi ser gärna att du har genomfört utbildning inom hotell och restaurang eller utbildning som vi bedömer likvärdig. Arbetserfarenhet är meriterande och tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Som en del av Område måltid bidrar du till värdeskapande för patienter och restaurangbesökare. Vi erbjuder en god arbetsmiljö där vi tillsammans bidrar för att leva upp till uppsatta mål och skapa värde. Område måltid tillhör Verksamhetsstöd och service och ger länsövergripande stöd och service till Region Jönköpings läns olika verksamheter och länets invånare.

Hos oss får du en strukturerad introduktion för att på bästa sätt kunna sätta dig in i arbetsuppgifterna och blir en del av ett team med hög kunskap.

Det här får du arbeta med

Vi tillagar mat och ger service till patienter på Värnamo sjukhus. Vi driver även restaurang för anställda och invånare i Region Jönköping län. Vi söker köksbiträden inom områdena: kök, disk, brickdukning, restaurang samt transportörer inom verksamheten.

För att du ska trivas hos oss

Känslan för mat och service är otroligt viktig, vi lagar mat från grunden och en förutsättning är att man brinner för mat, är kvalitetsmedveten och serviceinriktad. God samarbetsförmåga och förmåga att kunna lyssna och kommunicera med andra är en förutsättning. Vi ser även att du är självgående, energisk och kan ta egna initiativ. Jobbet innebär till stor del att samverka och kommunicera med andra varför vi vill att du behärskar och kan göra dig förstådd i det svenska språket. Om du söker jobb som transportör är körkort ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Yvonne Axelsson, yvonne.axelsson@rjl.se.

I denna process tillämpar vi löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Sista ansökningsdag är den XX. Vänligen bifoga relevanta intyg och betyg i din ansökan.

Välkommen att söka via länken nedan!

Sök jobbet som Köksbiträde Tillbaka till lediga jobb