Vårdadministratör till Kvinnohälsovården

Kvinnohälsovården, Jönköping

Söker du en spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter och stort ansvar? Då är du välkommen att söka en omväxlande tjänst som är under utveckling!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör och har goda språkkunskaper i svenska, både i tal och i skrift samt goda IT-kunskaper. B-körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där din kompetens och erfarenhet tas tillvara. På kvinnokliniken arbetar vi processinriktat och som vårdadministratör har du en viktig uppgift att fylla då du står för processens administrativa kompetens.

I Jönköping har vi 12 mottagningar där vi kontinuerligt arbetar med att få en bra och trevlig arbetsmiljö. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig inom Region Jönköpings län!

Det här får du arbeta med

Din basplacering är inledningsvis på kvinnohälsovården i Huskvarna. Verksamheten planerar inför en centralisering under 2021, vilket innebär att den flyttas till Rosenlunds vårdcentrum. Din närmaste chef kommer att vara enhetschef för Kvinnohälsovården.  Du kommer att vara ett viktigt administrativt stöd för andra yrkesprofessioner. Du arbetar med medicinsk dokumentation, diagnosklassificering, bokningar och kallelser till patienter, hantering av 1177 Vårdguidens E-tjänster och funktionsbrevlådan, administration kring barnlöshetsutredningar, remisser, bemanning av läkartidböcker och barnmorsketidböcker med mera. Du kommer även arbeta med vissa uppgifter i Heroma.

Du kommer ingå i den administrativa enheten inom kvinnokliniken och ha kollegor såväl inom öppen- som slutenvården. Vårt uppdrag är att utifrån vår kompetens ansvara för, och utveckla, administrationen i teamet kring patienten. Kliniken arbetar för att använda kompetens på rätt plats, vilket gör att uppdraget som vårdadministratör kan komma att förändras över tid. Detta är en tjänst som kommer att utvecklas i takt med arbetet av en centraliserad mottagning där du kommer att ha en samordnande roll. 

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som tycker om att jobba självständigt, tar ansvar för dina uppgifter och trivs med att driva processer vidare. Som person är du stabil, lugn och kontrollerad i stressituationer. Samtidigt som du tycker om att jobba självständigt kan du arbeta bra tillsammans med andra och tycker teamarbete är givande. Vi ser gärna att du tilltalas av strategiskt tänk med ett brett perspektiv på olika frågor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Anneli Karlén, 010-242 44 40. Sista ansökningsdag är den 25 oktober 2020. Urval och intervjuer kan ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör till Kvinnohälsovården Tillbaka till lediga jobb