Vårdadministratör, vikariat

Infektionskliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Då en av våra kollegor går på föräldraledighet söker vi nu dig som är utbildad vårdadministratör och vill bli en del av vår gemenskap på Infektionskliniken. Är det du? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör eller är i slutet av din utbildning, alternativt har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper, kodningsutbildning samt erfarenhet av journalsystemet Cosmic. Har du erfarenhet av receptionsarbete ser vi det som positivt. Vidare har du lätt för att uttrycka dig i det svenska språket, framförallt i skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett föräldravikariat med tillträde enligt överenskommelse till och med den 30 november 2021.

Hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete på en klinik som kännetecknas av prestigelöshet samt ett nära och varmt samarbete mellan klinikens olika professioner. Du får självklart en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym, samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.                

”En lagom stor klinik där vi hinner lära känna och bry oss om varandra”. Anna-Carin Hegenlid, Specialistläkare              

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Som vårdadministratör får du arbeta med medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic med tillhörande diagnosklassificering, receptionsarbete samt övriga vårdadministrativa arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i team och arbetet innefattar både mottagnings- och avdelningsarbete.

För att du ska trivas hos oss

Då ditt arbete är omväxlande ser vi att det är viktigt att du har en god förmåga att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och håller uppsatta tidsramar. 

Detta värderar vi högt

Vi erbjuder ett arbete där inflytande, delaktighet och arbetsglädje är våra nyckelord. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Christina Widegren, 010-242 21 16. Sista ansökningsdag är den 1 november. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör, vikariat Tillbaka till lediga jobb