Sjuksköterska

Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker

Vi söker en sjuksköterska till vårt neuropsykiatriska team med ett intresse för den psykiatriska vården och den yngre målgruppen. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom barnpsykiatri eller vuxenpsykiatri. Tjänsten gäller en tillsvidareanställning, och tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst på en välfungerande och trivsam arbetsplats. Vi värnar vi om en god arbetsmiljö och ett gott bemötande gentemot varandra i personalgruppen. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling. För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvid gång utifrån dina erfarenheter.

Här kan du också läsa mer om regionens förmåner.

Det här får du arbeta med

Tjänsten som sjuksköterska på mottagningen innebär att du kommer få arbeta dagtid, 8:00-16:30. Hos oss arbetar vi med utgångspunkt i barnets behov och ser barnet som en del i sitt sammanhang. Som sjuksköterska på vår mottagning ingår du i ett team med läkare, psykologer, kuratorer och sjuksköterskor som alla jobbar för barnens och verksamhetens bästa. Du kommer även ha samverkan med vårdgrannar. Dina arbetsuppgifter består av läkemedelsuppföljning, telefonrådgivning samt medverkan i mottagningens akutlinje.

För att du ska trivas hos oss

Har du ett strukturerat och organiserat arbetssätt samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar? Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken är en akutverksamhet vilket innebär att du kommer uppleva både lugnare och intensivare dagar. Vi tror därför att du arbetar fokuserat och resultatorienterat och har en positiv attityd till ditt arbete. Vi värnar om vår dagliga arbetsmiljö där arbete i team är en förutsättning för att vi ska kunna ge god vård till våra patienter samt ha en omsorg om varandra. Därför är det också viktigt att du har god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer ligga vid personlig lämplighet.

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta: Områdeschef Ulrika Hermansson, 010-242 31 09. Sista ansökningsdag är 2020-10-28. Intervjuer kan komma att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisen belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb