Vårdadministratör

Barn- och ungdomspsykiatriskamottagningen, Nässjö vårdcentrum, Nässjö

Vi söker

Vi söker dig som studerar andra året till vårdadministratör och är intresserad av att arbeta vid sidan av dina studier. Tjänsten är på timmar, med goda möjligheter till förlängning. Vi söker dig som har svenska C1 och har en förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Att vara vårdadministratör hos oss innebär ett omväxlande och stimulerande arbete i arbetslag med stark teamkänsla och ett nära samarbete med vårdadministratörskollegor inom länskliniken. Du kommer att ha ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper inom kliniken.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder inom Region Jönköpings län här.

Det här får du arbeta med

Med en handledare som alltid finns tillgänglig kommer dina arbetsuppgifter kommer bestå av journalskrivning i journalsystemet Cosmic, administrativ telefontid, boka och kalla patienter, kodning, receptionsarbete samt övrigt förekommande administrativa uppgifter. I verksamheten pågår även flera utvecklings- och förändringsarbeten där du som vårdadministratör spelar en viktig roll. 

För att du ska trivas hos oss

Har du ett strukturerat och organiserat arbetssätt samtidigt som har en vilja att hjälpa andra och är tillmmötesgående? Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken är en akutverksamhet vilket innebär att du kommer uppleva både lugnare och intensivare dagar. Vi tror därför att du har lätt för att arbeta med andra och kan agera efter sin egen övertygelse. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är 2020-10-23 men då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag! Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till områdeschef Christine Nors, 010-243 36 46.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisen belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb