Sjuksköterska/Barnmorska med intresse av onkologi!

Kvinnoklinikens mottagning, Värnamo Sjukhus

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska alternativt legitimerad barnmorska och som vill arbeta i vår onkologiska verksamhet. Önskvärt är om du har tidigare erfarenhet av onkologiskt arbete som även innefattar cytostatika, men inte ett krav. Tjänsten är tillsvidare på heltid. I denna tjänst finns möjlighet till rotation mot slutenvården.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utvecklande och stimulerande tjänst där du i din profession får möjlighet att växa i din roll. Du kommer att erbjudas en individuell introduktionsplan utifrån dina behov. Vi erbjuder dig chansen att kunna påverka och förbättra den goda kvinnovård vi erbjuder regionens medborgare.

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

I arbetet ingår telefonrådgivning inom kvinnohälsa och gynekologi, planerad mottagning och operationsplanering samt gynekologisk akutmottagning dagtid. Denna tjänst riktar sig även mot vår onkologiska verksamhet som behandlar gynekologisk cancer där du blir en del av vårt onkologiska team. Förutom onkologi finns även specialinriktningar inom till exempel infertilitet och inkontinens.

Som barnmorska kan du förutom ovan beskrivna arbetsuppgifter arbeta med antikonception. Du kan ingå i något av ovan nämnda team men utgår från din barnmorskekompetens och tidigare erfarenheter.

För att du ska trivas hos oss

Som person är du trygg, lugn och stabil även i stressande situationer. Du samarbetar gärna och bra med andra personer och har en förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi lägger väldigt stor vikt vid den personliga lämpligheten. 

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Eva Törefors, 010-244 73 09. Sista ansökningsdag är den 1 november 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska/Barnmorska med intresse av onkologi! Tillbaka till lediga jobb