Skogsbruksledare, avverkningsledare

Stora Segerstads naturbrukscentrum

Vi utbildar morgondagens skogsbrukare. Kan du skogsnäringen? Kom och bli skogsbruksledare hos oss!

Vi söker

Till denna spännande och utvecklande befattning söker vi dig med gedigen skoglig kompetens. Du har ett intresse av att leda och utveckla, har en hög samarbetsförmåga och är bra på ett bygga och vårda relationer. Du har en god pedagogisk insikt kombinerat med ett ekonomiskt och affärsmässigt tänk. Det är önskvärt att du som söker har utbildningsbakgrund inom skogsbruk på eftergymnasial nivå, samt praktisk erfarenhet av moderna skogsmaskiner. Du har goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift. Kunskaper även i engelska och ev. tyska är meriterande, liksom kunskap om maskindatorer och skogsmaskinsimulatorer. B- körkort är ett krav, gärna förstärkt. Tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/ 
Vill du veta mer om oss, gå in och läs mer och se filmen https://www.rjl.se/StoraSegerstadnaturbrukscentrum/utbildningar/ 

Detta värderar vi högt

Stora Segerstad naturbrukscentrum erbjuder mycket praktisk erfarenhet och ny spännande kunskap. Vi samarbetar med näringslivet och andra aktörer, och tillsammans ser vi till att verksamheten utvecklas och erbjuder utbildningar som leder till skickliga naturbrukare. Välkommen till gemenskapen vid Stora Segerstad naturbrukscentrum!

Det här får du arbeta med

Som skogsbruksledare ansvarar du för delar av vårt skogsbruk, och har personal-, och ekonomiansvar för skogliga instruktörer och verkstadspersonal.  Du arbetsleder och resursplanerar inom området. Du ansvarar för att anskaffa, planera och följa upp drivningsobjekt hos externa uppdragsgivare. Koordinering av avverkningsplanering med de pedagogiska delarna av skogsutbildningen är mycket viktigt, och är grundläggande för en effektiv verksamhet.

I tjänsten kan även ingå att du håller i egen undervisning. Förutom ditt eget team av instruktörer och verkstadspersonal har du därför även ett nära samarbete med skogslärare och annan personal på skolan. Befattningen ingår i skolans ledningsgrupp.

För att du ska trivas hos oss

Som person är du ansvarsfull, självgående och är trygg i din roll som ledare, tydlig i din kommunikation samt planerar och organiserar arbetet på ett effektivt sätt. Du har hög skoglig kompetens och erfarenhet av arbete inom skogsnäringen. Förmåga att samarbeta och skapa nätverk är andra nyttiga egenskaper. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av verksamhetschef Stina Gof 073-021 54 58 Sista ansökningsdag är den 23 oktober, 2020. Välkommen att söka tjänsten via Region Jönköpings läns rekryteringsportal: Intervjuer sker fortlöpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Skogsbruksledare, avverkningsledare Tillbaka till lediga jobb