Undersköterska

Medicin-och geriatrikkliniken, Värnamo sjukhus

Värderar du en god arbetsmiljö, variation i arbetsuppgifter och närvarande chefer? Då har vi arbetsplatsen för dig!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta hos oss på medicin- och geriatrikkliniken i Värnamo, en verksamhet i utveckling! Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete på vårdavdelning. Tjänsten som vi erbjuder är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse, men vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt.

Vi erbjuder dig

För oss är arbetsmiljön viktig. Vi har därför arbetat aktivt med att förbättra arbetsmiljön på olika sätt under de senaste åren. Vi har bland annat ökat grundbemanningen av undersköterskor och gjort en strukturerad ansvarsfördelning mellan undersköterskor och sjuksköterskor. Att arbeta med ett engagerat och närvarande ledarskap är prioriterat i vår verksamhet. Vi som är chefer tycker därför det är viktigt att finnas tillgängliga och att arbeta nära vår verksamhet. Det uppskattas av medarbetarna.

Förutom ett utvecklande och varierande arbete erbjuder vi även kontinuerliga internutbildningar för att stärka kompetensen hos alla medarbetare. För att du ska få en så bra start som möjligt får du självklart en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter.

Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Här kan du läsa mer om våra förmåner! https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner

Det här får du arbeta med

Som undersköterska hos oss är du ansvarig för omvårdnaden av patienter. Du har tydliga ansvarsområden i omvårdnaden som exempelvis nutrition, elimination, aktivitet och hud. Som undersköterska arbetar i team tillsammans med både sjuksköterskor och undersköterskor. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att ta venprover, sätta KAD, såromläggningar, kontroller av vitala parametrar samt dokumentation.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är trygg i din roll och trivs med ett varierat arbete. Du är flexibel, strukturerad och tycker det är viktigt med ett gott arbetsklimat. Du behöver kunna behålla ditt lugn, vara stabil och kontrollerad i pressade situationer. För oss är det viktigt att rätt person är på rätt plats och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Detta värderar vi högt

Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater. Tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Det är viktigt att du är rätt person i vår arbetsgrupp. 

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta vårenhetschef Solweig Jonsson på telefonnummer 010-244 75 82 eller vårdenhetschef Marie Andersson, 010-244 87 78. 

Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb