Producent

Kulturhuset Spira

Dina arbetsuppgifter

Som producent ingår du i teamet av producenter och planeringssamordnare inom produktionsavdelningen. Producenten har det fulla administrativa och ekonomiska ansvaret att leda tilldelade produktioner. Du planerar, leder, stödjer och följer upp arbetet i enlighet med de mål som överenskommits med produktionschef och i nära samråd med våra konstnärliga chefer.

Merparten av de produktioner du kommer att ansvara för omfattar orkesterns konserter varför erfarenhet av orkesterarbete, främst inom den klassiska musikgenren, är ett krav. I arbetet ingår till exempel budget- och prognosarbete, upprätta och förhandla avtal, produktionsplanering samt genomföra riskbedömningar. Du kommer delta aktivt i produktionsavdelningens processarbeten.

Din kompetens

Du har en flerårig erfarenhet av producentarbete som även inkluderat budgetering och ekonomisk uppföljning. För att lyckas i rollen krävs organisatorisk förmåga, gedigen kunskap och erfarenhet av produktionsledning och produktionsarbete samt att vara väl bevandrad i de avtal som gäller inom scenkonstområdet. Du bör ha god kännedom om en orkesters arbetsprocess samt gärna erfarenhet av turnéarbete. Vi ser det som en självklarhet att du har god datavana och hanterar både avtal och förhandlingar på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande liksom körkort.

Detta värderar vi högt

Då tjänsten innebär många kontakter med både interna och externa funktioner vill vi att du är en öppen och lösningsorienterad person som kan arbeta självständigt mot givna mål. En väl utvecklad samarbetsförmåga är en förutsättning eftersom arbetet innebär att driva produktioner framåt tillsammans med både tekniska, administrativa och konstnärliga avdelningar. Du är trygg, strukturerad, noggrann och stresstålig med känsla för flexibilitet och olika individers olika behov. För dig är både detaljerna och helheten viktiga.

Så här ansöker du

 Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2020. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan via vår hemsida! För ytterligare information kontakta produktionschef Malin Brandeby, malin.brandeby@smot.se

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Producent Tillbaka till lediga jobb