Administrativ samordnare

Ortopedkliniken, Värnamo sjukhus, Värnamo

Är du redo för ditt nästa steg? Vill du ta del av vår härliga gemenskap på Ortopedkliniken, Värnamo sjukhus? Sök då tjänsten som administrativ samordnare för att bli en del av vår verksamhet!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/ läkarsekreterare och har erfarenhet inom yrket. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Regionens IT-system såsom Cosmic, Evolution, Diver, Synergi och gärna Stratsys. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du har ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper inom ortopedkliniken.

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare här!

Det här får du arbeta med

Som administrativ samordnare har du ett nära samarbete med klinikens enhetschefer och verksamhetschef. Du är sekreterare i bland annat ledningsgrupp och samverkansgrupp, bistår klinikens ledningsgrupp i administrativa frågor och arbetar tillsammans med verksamhetschefen i klinikövergripande ärenden. Du är ett stöd i att ta fram verksamhetsstatistik och väntetider för publicering, administrerar kurs- och konferensverksamhet samt är klinikens arkivredogörare. Du är administrativt stöd till ärendesamordnarna i avvikelsehanteringssystemet Synergi. I dina arbetsuppgifter ingår även sedvanliga vårdadministrativa arbetsuppgifter såsom journaldokumentation.

För att du ska trivas hos oss

Som person har du lätt för att samarbeta med andra, är flexibel och kan snabbt göra omprioriteringar i det dagliga arbetet. Du är serviceinriktad och noggrann i ditt arbete och har förmåga att arbeta självständigt. Vi värdesätter ett positivt förhållningsätt till både arbetskamrater och arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Anna Löfström, 010-244 81 08. Sista ansökningsdag är den 2020-10-31. Urval och intervjuer kan ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sök jobbet som Administrativ samordnare Tillbaka till lediga jobb