Byggprojektledare

Projektenheten

Vi söker En Byggprojektledare till Regionfastigheter

Vi erbjuder dig

En tillsvidaretjänst som Byggprojektledare på Projektenheten inom Regionfastigheter med Jönköping som placeringsort. Som Projektledare är du med och leder om- och nybyggnadsprojekt från förstudie till överlämnande till kund. Tjänsten erbjuder varierande bygguppdrag inom sjukvårdsbyggnader, naturbruksgymnasier och folkhögskolor. Många av dessa med avancerade tekniska installationer.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som Byggprojektledare är du med i hela processen från förstudie, kostnadsbedömningar, projektering, upphandling, produktion till överlämnande av uppdraget.

Du driver projekt tillsammans med dina kollegor inom Projektenheten som är lokalplanerare, el-ingenjör, VVS-ingenjör samt inhyrda konsulter.

För att du ska trivas hos oss

För att klara rollen som Byggprojektledare behöver du ha en utbildning som högskoleingenjör eller civilingenjör med byggteknisk inriktning i botten och med flerårig erfarenhet från olika befattningar inom byggsektorn. Du är van att leda byggprojekt med många olika installationsgrupper.

Övriga utbildningar som är meriterande är BAS P/U och Kontrollansvarig enl. PBL.
Det är meriterande om du också har kunskap i LOU och att upprätta avtal.

Som person är du självgående och tar stort ansvar för de projekt du driver. Du är van att sätta upp mål och fokuserar på att hålla budget och tidsramar i projektet. För att klara detta är du tydlig och beslutsam med ett strukturerat arbetssätt. I rollen som Byggprojektledare på Regionfastigheter träffar du många olika verksamheter på våra sjukhus. Därför behövs en stor samarbetsförmåga samt intresse av att förstå sjukvårdens krav och att driva projekten där efter.

B-körkort är ett krav då vi har hela regionen som arbetsområde. Vid resor inom regionen använder vi regionens poolbilar.

Detta värderar vi högt

Erfarenhet av att göra fortlöpande ekonomiska avstämningar/uppföljningar i projekten och ser detta som en naturlig del i ditt arbetssätt.

Så här gör du om du är intresserad

Kontakt projektchef Tomas Svärd, tfn 0722258282.
Sista ansökningsdag är 2020-10-25. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Byggprojektledare Tillbaka till lediga jobb