Undersköterska

Intensivvårdsavdelningen/ Uppvakningsavdelningen, Operations- och intensivvårdskliniken, Ryhov

Vill du vara med och göra skillnad?

Vi söker

Vi söker dig som har slutfört undersköterskeutbildning eller omvårdnadsprogram. Vi ser det som önskvärt om du har yrkeshögskoleutbildning inom intensivvård eller akutsjukvård eller erfarenhet av arbete inom intensivvård och/eller postoperativ vård.

Vi erbjuder dig

Till intensivvårdsavdelningen och uppvakningsavdelningen söker vi nu en medarbetare för en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde sker enligt överenskommelse. Du arbetar heltid på rotation, dag såväl som natt. Vi erbjuder dig att bli en viktig teammedlem hos oss, där du är med och gör skillnad!
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder inom Region Jönköpings län här.

Det här får du arbeta med

Som undersköterska på intensivvårdsavdelningen och uppvakningsavdelningen medverkar du i omvårdnaden av patienten. Du arbetar med patientövervakning, dokumentation, observationer, bedömningar och rapporterar förändringar i patientens tillstånd. Du arbetar även med medicinteknisk utrustning och är delaktig i omhändertagandet av anhöriga.På intensivvårdsavdelningen är vårt uppdrag att tillgodose regionens behov av intensivvård med målet att ge varje patient bästa möjliga vård och livskvalitet och på uppvakningsavdelningen är vårt uppdrag att tillgodose sjukhusets behov av kvalificerad omvårdnad av patienter före-och efter planerad eller akut operation.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss tror vi att du är en trygg och stabil person som har förmåga att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du arbetar bra tillsammans med andra och har viljan att hjälpa andra för att hitta den bästa lösningen för patienten och för verksamheten som helhet. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har god förmåga att prioritera bland dina uppgifter. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Är du intresserad är du välkommen att kontakta Vårdenhetschef Agneta Dahlgren 010-242 13 78, vårdenhetschef Linda Marie Olsson 01024 213 93, eller Vårdenhetschef Siv Andersson 010-24-229 57.Sista ansökningsdag är den 2020-10-31.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb