Undersköterska

Ögonkliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som vill bli en del av vår arbetsgrupp. Önskvärt är du har erfarenhet av akut- och operationssjukvård. Vi söker just nu två undersköterskor för och erbjuder ett vikariat på 6 månader och ett vikariat på ett år. Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt. 

Vi erbjuder dig

Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Här kan du läsa mer om våra förmåner!

Det här får du arbeta med

Som undersköterska hos oss kommer du att arbeta på mottagningen samt ögonoperation. På vår ögonmottagning får du assistera vid vissa polikliniska operationer samt förundersöka patienter inför ögonläkarbesök. Arbetet på operationsmottagningen innefattar omhändertagande av patienter som ska opereras, transport in till och från operation, information efter operation etc. På ögonoperation är du en del av operationsteamet. Utvecklingsarbetet på kliniken drivs i processteam. All personal är medlem i något av teamen. Dessa är indelade med utgångspunkt i olika diagnoser och patientgrupper och är tvärprofessionella.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos tror vi att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, och är lugn och kontrollerad i stressade situationer. Du arbetar bra med andra människor och har en vilja och förmåga att hjälpa andra. Du är nytänkande och kommer ofta med idéer. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Belend Östman, 010-242 16 21. Sista ansökningsdag är 2020-10-26. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb