Tandläkare, Rydaholm Folktandvård

Rydaholm Folktandvård

Rydaholm Folktandvård finns i fina lokaler med flera behandlingsrum och modern utrustning. Vi söker nu en tandläkare som vill arbeta med ett brett vårdpanorama och med många spännande patientfall. Kliniken är en annexklinik till Vråen Folktandvård, vilket gör att du ges möjlighet till kompetensutbyte med fler erfarna kollegor. 

 

Vi söker

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation och med flerårig erfarenhet av barn- och vuxentandvård. 

Du talar och skriver obehindrat på svenska språket. Vi ser gärna att du har körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Vi erbjuder dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och för dig som flyttar till vårt län erbjuder vi även flyttbidrag.

Som tandläkare inom Folktandvården erbjuds du en yrkesanpassad introduktion både på den egna arbetsplatsen, men också i Folktandvården i sin helhet.

Vi jobbar dagligen med många intressanta och spännande patientfall. Det gedigna vårdpanoramat gör att du utvecklas brett i din yrkesroll. Inom vår organisation har vi ett utvecklande kunskapsflöde genom samarbete mellan allmäntandvården och specialisttandvården vid Odontologiska Institutionen.

Det här får du arbeta med

Hos oss får du arbeta med allt som ryms inom legitimationen; patientarbete, administrativt arbete samt att leda teamet. Du bemöter och behandlar barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt.  

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är trygg i rollen som tandläkare och som trivs att arbeta självständigt på en mindre klinik. Du tar ansvar för ditt arbete och strukturerar ditt arbete väl. Du är kvalitetsmedveten i ditt arbete och i de beslut du tar ser du till hela verksamhetens bästa.

Som medarbetare hos oss möter du en mångfald av människor och du har förmåga att anpassa dig till varje patient. Du är flexibel i ditt sätt, och du kommunicerar enkelt och tydligt. Du värdesätter gott samarbetet med dina kollegor och genom att vara lyhörd och prestigelös bidrar du till ett bra arbetsklimat på kliniken. 

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Läs mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss:

Daniel Blomgren, klinikchef. Telefonnummer 010-244 81 65 alt e-post daniel.blomgren@rjl.se

Marita Helgesson, klinikkoordinator. Telefonnummer 010-244 81 68.

Sista ansökningsdag är den 5 november 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandläkare, Rydaholm Folktandvård Tillbaka till lediga jobb