Sjuksköterska till Kvinnokliniken

Kvinnoklinikens gynekologiska vårdavdelning, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete vid gynekologiska sjukdomar. Tjänsten är ett vikariat på heltid fram till 2021-12-31. Tillträde 2021-01-01 eller efter överenskommelse. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats med goda medicinska resultat. Vi har ett bra utbildningsklimat med kunnig och kompetent personal. Som anställd inom Region Jönköpings län erbjuds du även flera förmåner. 
Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Tjänsten innebär att du kommer arbeta som sjuksköterska på den gynekologiska vårdavdelningen. Arbetet innebär innebär bland annat pre- och postoperativ omvårdnad, men även att ta hand om patienter vid akut sjukdom och under olika utredningar samt behandlingar. Du får ett omväxlande och spännande arbete.

Vi ser att du i din sjuksköterskeprofession vill arbeta för och ge god vård till patienter på vår gynekologiska vårdavdelning. Framöver kan nya uppgifter tillkomma eller förändras då kliniken hela tiden strävar efter att använda kompetens på rätt sätt och har ett stort fokus på utveckling. I tjänsten ingår arbete på dygnets alla timmar, såväl dag som kväll, natt och helg.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss strukturerar du din arbetsdag och tar ansvar för dina uppgifter med god planeringsförmåga. Vi ser att du som person är trygg och stabil samt ser möjlighet i förändringar. Du har förmåga att sätta dig in i andra personers perspektiv och tillsammans med oss andra i arbetsgruppen bidrar du med god stämning och trivs med oss! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Katarina Böwing, 010-242 14 10. Sista ansökningsdag är den 4 novemner 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska till Kvinnokliniken Tillbaka till lediga jobb