Fysioterapeut

Rosenlunds vårdcentral

Vi söker dig som vill arbeta med och utveckla hälso- och sjukvården med och för våra patienter! Vårdcentralerna Bra Liv med 33 vårdcentraler i Jönköpings län erbjuder en god arbetsmiljö och med goda möjligheter att utvecklas. Vi ägs och drivs av Region Jönköpings län.
 
Vi söker
Vi på Rosenlunds vårdcentral söker nu en fysioterapeut för en tillsvidareanställning helst med tillträde 1 december eller så snart som möjligt efter det. Vi ser att du har erfarenhet av primärvård och vana att arbeta i Cosmic.  Du gillar att arbeta självständigt, men uppskattar och deltar i gruppens gemensamma uppdrag. Du har god kommunikationsförmåga och ser dialogen som ett viktigt verktyg.

Vi erbjuder dig
Du kommer att arbeta i en kreativ organisation med kompetenta kollegor. Vi eftersträvar en självklar samverkan mellan olika professioner för att nå det bästa resultatet för patienten.

Det här får du arbeta med
Arbetet på vårdcentralen präglas av en helhetssyn på människan där vi ska erbjuda ett tidigt och adekvat omhändertagande. Du möter patienter med olika vårdbehov och du är första kontakten för patienter med sjukdomsbesvär i muskler, leder och skelett. Vi arbetar för en god rehabilitering, bra tillgänglighet och trevligt bemötande.

Du ingår i vårdcentralens rehabenhet och har ett nära och bra samarbete med övriga professioner på vårdcentralen. Utvecklingsarbete är något som vi prioriterar. Vi är en verksamhet i ständig förändring och arbetar för förbättringar i både arbetsstrukturer och behandlingsmetoder.Du som söker är legitimerad fysioterapeut. Erfarenhet från primärvård är meriterande.

För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du är en självständig initiativtagare som har lätt att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du arbetar strukturerat och har vilja och förmåga att hitta lösningar.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Detta värderar vi högt
Vi vill gärna utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga hälso- och sjukvård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Kerstin Hammar, 010-242 55 72. Sista ansökningsdag är den 26 oktober 2020. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut Tillbaka till lediga jobb