Arbetsterapeut

Råslätts vårdcentral

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som vill ha ett varierande arbete! Som arbetsterapeut hos oss planerar och genomför du ditt arbete självständigt. Som person tar du egna initiativ, förstår mervärdet i att samarbeta med dina kollegor och värdesätter ett gott bemötande till våra patienter och andra som du möter i din roll. Vi ser att du har ett flexibelt förhållningssätt och kan därför anpassa dig allt eftersom att förutsättningar ändras. 

Tjänsten är ett vikariat på 75% under 6 månader till att börja med och tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som består av olika uppdrag men med arbetsterapi som bas. Vi arbetar nära varandra i alla yrkeskategorier på vårdcentralerna för att ge våra patienter bästa möjliga vård.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som arbetsterapeut tillhör du vår psyko-sociala team. Ditt ansvarsområde är relaterat till alla de vardagliga aktiviteter som människor gör, men också till de aktiviteter som av olika anledningar är svåra att utföra. Som arbetsterapeut på vårdcentral får du arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter på mottagning såsom handrehabilitering, smärta- och stresshantering, aktivitetsbedömningar och demensutredningar i team. Behandlingar sker i form av enskilda patientmöten samt i grupp. Behandlingar sker både i form av enskilda patientmöten och i form av gruppmöten. Arbetet kan även innebära rehabkoordinering då man är ett stöd för patienten som är sjukskrivna. Man samverkar internt på vårdcentralen och har även externa kontakter med t.ex. Arbetsförmedling, Försäkringskassa och socialtjänst.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som har förmågan att arbeta strukturerat och som kan se helheten både vad gäller din egen roll men även i relation till resten av verksamheten. Du kommunicerar tydligt så att våra patienter förstår, känner sig sedda och vet vilket nästa steg i ert möte blir. Du kommer att ha många kontaktytor och vi ser det som en fördel att du har god samarbetsförmåga, ett flexibelt mindset och kan känna dig bekväm med att arbeta efter vår värdegrund;  omtanke, helhet och kvalitet. 

Detta värderar vi högt

Vi värderar ditt engagemang, målfokus och din drivkraft att jobba med utveckling och ständiga förbättringar och vi uppmuntrar våra medarbetare att tänka kreativt och komma med nya lösningar och idéer. I utmaningarna ser vi möjligheter! Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av positivitet, öppen dialog och arbetsglädje, där vi är måna om balansen mellan arbete och fritid. Har du erfarenhet av primärvård så är det något vi värderar som meriterande för tjänsten.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 25 oktober. Har du frågor kontakta verksamhetschef Christina Uppenberg på tel: 010-24 23752
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb