ST-läkare

Rehabiliteringsmedicinska kliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vill du bli specialist i rehabiliteringsmedicin? Då är du välkommen att söka som ST-läkare hos oss! 

Vi söker

Vi söker just nu en legitimerad läkare för en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete. Idag är vi en läkargrupp på 8 specialister och en ST-läkare. Tillsammans med kollegor i multiprofessionellt team kommer du att arbeta personcentrerat för patienter med komplexa rehabiliteringsbehov, vilket ger möjlighet till lärande mellan professioner. Teamarbetet ger inspiration och drivkraft med möjlighet att tillvarata personens egna resurser med fokus på hens behov. Det finns goda förutsättningar för dig som är intresserad av forskning och utveckling att kombinera detta med din kliniska tjänstgöring.

Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Här kan du läsa mer om våra förmåner!

Det här får du arbeta med

Inom rehabiliteringsmedicin arbetar vi med personer i arbetsför ålder som har drabbats av hjärnskada, långvarig smärta, ryggmärgsskada eller andra skador/sjukdomar som exempelvis amputationer, multitrauma, post-polio som kräver samordnad specialiserad rehabilitering.

För att du ska trivas hos oss

Som person tror vi att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och känner dig trygg i din arbetsroll. Du arbetar bra tillsammans med andra människor och förstår din roll, men ser också till verksamhetens bästa i agerande och beslut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta överläkare Alexandra Gavrisyuk, 010-242 33 17. Sista ansökningsdag är 2020-11-03. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sök jobbet som ST-läkare Tillbaka till lediga jobb