Medicinteknisk Ingenjör

Medicinsk teknik, Länssjukhuset Ryhov Jönköping

Vill du utvecklas i ett arbete där du gör skillnad? Värderar du en trygg arbetsgivare och ett gott arbetsklimat?

Vi söker en ny medlem till medicinsk teknik länssjukhuset Ryhov Jönköping. Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra kunder och patienter.

Vi söker

Du är en serviceinriktad, social och kvalitetsmedveten problemlösare som arbetar strukturerat. Du arbetar genom att använda såväl teoretisk som praktisk kunskap. Du har en högskoleingenjörsutbildning alternativt motsvarande kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet och utbildningar. Erfarenhet från medicinteknisk verksamhet och arbete med projekt är meriterande men inget krav. Majoriteten av arbetet sker på sjukhuset men resor i tjänsten förekommer varför B-körkort är ett krav. Du som söker har mycket goda IT-kunskaper. För arbetet krävs mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift då kravet på att kommunicera med vårdpersonal och att dokumentera serviceinsatser är högt. Du behöver även behärska engelska för att kunna kommunicera med internationella serviceorganisationer samt tillgodogöra dig utbildningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Tillsammans med engagerade medarbetare kommer du att arbeta i en kvalitetscertifierad organisation där kundkontakt, stor variation och kontinuerlig kompetensutveckling är naturliga delar i din vardag. Du kommer att få din framtida arbetsplats i moderna lokaler centralt placerade på sjukhuset. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter innefattar införande, förvaltning, underhåll och konsultation av medicinteknisk utrustning och medicintekniska IT-system. Du kan också få jobba med större projekt för införande/utbyte/utökning av medicintekniska system/utrustning. Genom att använda din nyfikenhet tillsammans med dina praktiska och teoretiska kunskaper hjälper du vården att fungera på bästa sätt.

För att du ska trivas hos oss

Du har ett stort teknikintresse samtidigt som du drivs av att hjälpa andra. Du arbetar lika gärna självständigt som i grupp och tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är uthållig och har förmåga att se möjligheter i förändrade omständigheter. Du är social och kommunikativ.

Så här gör du om du är intresserad

För att veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Patrik Westberg, tfn 010-24 29501. I denna rekryteringsprocess tillämpar vi ett löpande urval. Sista ansökningsdag är den 2020-11-02.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Medicinteknisk Ingenjör Tillbaka till lediga jobb