Undersköterska

Eksjö vårdcentral

Vi söker
Vi på Eksjö vårdcentral söker dig som är utbildad undersköterska och med erfarenhet av arbete inom primärvård. Du vill bidra till utveckling och ständiga förbättringar för bästa möjliga vård och service för patienten. Vi tror också att du är flexibel och nyfiken på att lära dig nya saker!    

Vi erbjuder dig
Ett stimulerande och varierande arbete med engagerade kollegor med hög kompetens i en trivsam arbetsmiljö. Vi arbetar hela tiden med förbättringar och utveckling av verksamheten.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/ (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)  

Det här får du arbeta med
På vårdcentralen tar vi som första linjens sjukvård emot patienter i alla åldrar och utgår från Regelbok för vårdval, FAKTA dokument samt nationella och lokala riktlinjer styr vårt ansvar för olika patientgrupper. Som undersköterska hos oss kommer du därför att få möjligheten att arbeta i en bred roll som följer vårt varierade uppdrag. Du kommer kontinuerligt arbeta med mottagningsarbetet där provtagning är din främsta arbetsuppgift och assistera vid läkar- och sjuksköterskemottagningar. Som undersköterska på vår vårdcentral ansvarar du för den dagliga tillsynen av utrustning och lokaler. Du kommer även ha ett stort ansvar för bland annat förrådshantering och sterilt gods. För att kunna träffa våra patienter och bedriva mottagning behöver du inneha giltigt B-körkort.  I tjänsten ingår även arbete på Närakuten i Eksjö.  

För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du är trygg och stabil i din yrkesroll, där du på ett självständigt sätt strukturerar, planerar och tar ansvar i ditt arbete. Du är mån om att alltid ha ett bra bemötande och värderar ett väl fungerande samarbete med kollegor, ledning och andra aktuella parter. Du är flexibel genom att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har ett stort engagemang för ditt arbete där du ser utveckling som en naturlig del. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.   

Detta värderar vi högt
Hos oss på Eksjö vårdcentral värnar vi om ett bra samarbete och en god arbetsmiljö i vår strävan att alltid skapa bättre vård och hälsa för alla våra patienter - vår arbetsmiljö ska präglas av engagemang, öppen dialog och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid. Vi vill alltid utvecklas och bli bättre och ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar till nya idéer och förbättringsförslag, kompetensutveckling och kreativa lösningar!

Så här gör du om du är intresserad 
Vill du veta mer är du välkommen att ringa vårdenhetschef Ulrika Sedig tel. 010-243 59 30
Senaste ansökningsdag är den 23 oktober. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb