Sjuksköterska

Psykiatriska kliniken, Jönköping, Team 1

Vill du utvecklas tillsammans med oss och vara med och forma vår framtida verksamhet inom psykiatrisk öppenvård? #sverigesviktigastejobb 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna med erfarenhet och vidareutbildning inom området för psykiatri.

Tjänsten är tillsvidare och på heltid med tillträde efter överenskommelse. Arbetstid, dag.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett varierat arbete i ett team med ett öppet och positivt klimat. Detta i kombination med utvecklade och stimulerade arbetsuppgifter med goda möjligheter till kompetensutveckling.

Som anställd i Region Jönköpings län har du fri tillgång till vårt moderna gym samt fri sjukvård. Du har också möjlighet att delta i någon av de många personalaktiviteter som anordnas av vår personalklubb.

Här kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder.

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team inom vår öppenvårdsverksamhet med arbetsuppgifter som psykiatrisk omvårdnad, bedömning, vårdplanering och uppföljning av patienter samt läkemedelshantering och telefonrådgivning.

Du ingår i ett tvärprofessionellt team bestående av psykolog, arbetsterapeut, kurator, läkare, fysioterapeut, sjuksköterska och vårdadministratör. Beslut om åtgärder tas i samverkan med patient och team och baseras på bästa relevanta evidens, nytta och alternativ. 

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du är en person som är trygg i såväl dig själv som i din yrkesroll och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du ser helheter och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Då du kommer arbeta som en del i ett team blir din samarbetsförmåga ett viktigt inslag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Catarina Nord, 010-242 33 56.

Sista ansökningsdag är 2020-11-03 men intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisen belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb