Psykolog/legitimerad psykoterapeut

Psykiatriska kliniken, Jönköping, Team 1-2

Vill du arbeta i en lärande organisation med goda möjligheter till fortbildning och kompetensutveckling? Välkommen till oss på Psykiatriska mottagningen i Jönköping!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog eller legitimerad psykoterapeut med vidareutbildning inom DBT och som har intresse för att arbeta inom allmänpsykiatrin med behandlingsarbete/psykoterapi såväl enskilt som i grupp.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete med goda möjligheter till handledning, kompetensutveckling och fortbildning inom ditt yrkesområde. Vi arbetar för att vara en lärande organisation där förbättringsarbete är en del i det vardagliga arbetet.

Som anställd hos oss har du bland annat fri öppen sjukvård och fri tillgång till vårt personalgym och andra friskvårdsaktiviteter. Du har också möjlighet att ta del av någon av de många personalaktiviteter som anordnas av vår personalklubb.

Här kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder.

Det här får du arbeta med

Hos oss får du arbeta med behandlingsarbete/psykoterapi såväl enskilt som i grupp. Vi erbjuder idag flera gruppbehandlingar, bl.a. DBT, ERGT och bipolärgrupp.

Du ingår i ett tvärprofessionellt team bestående av psykolog, arbetsterapeut, kurator, läkare, fysioterapeut, sjuksköterska och vårdadministratör. Beslut om åtgärder tas i samverkan med patient och team och baseras på bästa relevanta evidens, nytta och alternativ. Som en del i teamet bidrar du också med din kompentens och kunskap vid teamkonferenser där patienters vård och behandling planeras.

Förutom ovan kommer du också att ha ett nära samarbete med interna och externa vårdgrannar samt ha myndighetskontakter med exempelvis kommun, Försäkringskassa och Arbetsförmedling.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss tror vi att du är trygg och stabil med god självinsikt. Du har ett gott bemötande arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vidare har du en god analytisk och problemlösande förmåga samt att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i detta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Catarina Nord, 010-242 33 56.

Sista ansökningsdag är 2020-11-03 men intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisen belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog/legitimerad psykoterapeut Tillbaka till lediga jobb