Biomedicinsk analytiker

Primärvårdslaboratorierna Jönköping väst

Primärvårdslaboratorierna Jönköping

 

Vill du ha ett arbete med nära kontakt med patienter, vårdpersonal och samtidigt arbeta med analysarbete och funktionsundersökningar? Då kan arbetet på ett vårdcentralslaboratorium vara något för dig!


Vi söker
Vi söker just nu legitimerade biomedicinska analytiker till Primärvårdslaboratorierna i Jönköping. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom yrket. Inom området finns primärvårdslaboratorierna på Mullsjö, Habo, Bankeryd, Hälsan, Norrahammar och Råslätts vårdcentraler. Här ingår också Provtagningscentralen på Länssjukhuset Ryhov. Vilken eller vilka vårdcentralslaboratorium du placeras vid bestämmer vi tillsammans i samband med anställning och introduktion.

Vi erbjuder dig
Du kommer ingå i ett bra gäng där vi alla tillsammans bidrar till ett gott arbetsklimat. En av tjänsterna vi erbjuder är ett vikariat för en kollega som går på föräldraledighet, med tillträde i januari 2021 eller enligt överenskommele.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga professioner på vårdcentralen även om den organisatoriska tillhörigheten är laboratoriemedicin. I arbetet med funktionsundersökningar har du ett nära samarbete med vår metodspecialist och medicinskt ansvarig läkare inom laboratoriemedicin.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med
Rollen som biomedicinsk analytiker innebär att du kommer att få arbeta med provtagning, preanalytisk provhantering och analysverksamhet. Du arbetar kontinuerligt med utvecklings-, kvalitets- och patientsäkerhetsfrågor.

För att du ska trivas hos oss
Du har en god social förmåga att möta patienter samt kunder på avdelningar/mottagningar som vi samarbetar med. Du är lugn och stabil och arbetar bra med andra människor. Arbetsuppgifterna kräver både att du kan arbeta i team men även självständigt. Du är flexibel och har förmåga att anpassa ditt beteende utifrån vad situationen kräver. Du bidrar med din kompetens i analysarbetet alla delar. Du behöver vara strukturerad och stresstålig, då det kan vara många patienter/kunder som söker oss.

Då verksamheten ständigt utvecklas är det viktigt att du tycker om att arbeta i en utvecklingsintensiv miljö och som medarbetare förväntas du arbeta med förbättringsarbete för att höja kvaliteten och förbättra flöden på enheten.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor är du välkommen att kontakta områdeschef Ragnhild Lundqvist, 010-242 23 24. Sista ansökningsdag är 1 november 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så sök redan idag. Denna annons avser både vikariat och tillsvidaretjänst. 

Varmt välkommen med din ansökan!
 
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Biomedicinsk analytiker Tillbaka till lediga jobb