Undersköterska

Vaggeryds vårdcentral

Är du vår nya kollega? Vi söker nu en undersköterska till Vaggeryds vårdcentral!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med intresse för primärvård. Erfarenhet av arbete inom primärvård är önskvärt för tjänsten. Vi ser att du som söker är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss på Vaggeryds vårdcentral! Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75 procent.

Det här får du arbeta med
Tillsammans med dina kollegor erbjuder du god vård och hög tillgänglighet för våra patienter, alltid med ett professionellt bemötande och patientsäkerhet i fokus. Din arbetstid kommer att fördelas mellan mottagningsarbete och provtagning på vårt laboratorium. Du kommer också arbeta med vår Närakut där du tillsammans med sjuksköterska och läkare möter våra patienter med akut upplevd ohälsa. Att arbeta hos oss innebär ett självständigt och stimulerande arbete där din kompetens tas tillvara.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss
Vår verksamhet bygger på personliga möten och vi tror att ett gott bemötande i alla lägen är viktigt. Du är även mån om ett väl fungerande samarbete med kollegor och övriga yrkeskategorier. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter och är inte rädd för att stötta upp där det behövs i mottagningen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar och att du har förmågan att se till helheten på vårdcentralen. Du tycker om omväxling och att arbeta inom flera olika områden som du som något roligt och utvecklande! Vi ser även att du är samarbetsinriktad, flexibel och kommunikativ.

Vi tror att du som söker är trygg och stabil i din yrkesroll och att du på ett självständigt sätt strukturerar, planerar och tar ansvar i ditt arbete. Du ser arbete med ständiga förbättringar som en naturlig del i ditt arbete där du är nyfiken och intresserad av att utveckla våra arbetssätt.

Så här gör du om du är intresserad
”För ytterligare information är du välkommen att kontakta teamsamordnare för undersköterskorna Margareta Löv Sandahl 010-24 405 08 eller verksamhetschef Gerd Rydh 010-24 405 22. Sista ansökningsdag är den 31/10. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb