Distriktssköterska

Rosenlunds vårdcentral

Vi söker dig som vill arbeta med och utveckla hälso- och sjukvården med och för våra patienter! Vårdcentralerna Bra Liv med 33 vårdcentraler i Jönköpings län erbjuder en god arbetsmiljö och med goda möjligheter att utvecklas. Vi ägs och drivs av Region Jönköpings län.

Vi söker
Vi på Rosenlunds vårdcentral söker nu en engagerad distriktsköterska/sjuksköterska, gärna med erfarenhet som diabetssköterska. Du delar arbetet med två diabetssköterskor. Vi ser det som positivt och meriterande att du har erfarenhet från primärvård.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett stimulerande arbete som växlar mellan telefonrådgivning och mottagningsarbete. Vi är måna om att ta tillvara våra medarbetares kompetens och hos oss har sköterskorna egna mottagningar inom sina kompetensområden. Tjänstgöring på närakuten Ryhov förekommer.

Tillsammans arbetar vi för att utveckla Rosenlunds vårdcentral till en attraktiv vårdcentral både för patienter och medarbetare.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du har ett genuint intresse och engagemang för primärvård och att du har förmåga att fatta självständiga beslut inom ditt kompetensområde. Du har en positiv attityd och en flexibel inställning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vi strävar efter att vår arbetsmiljö ska präglas av dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att ringa vårdenhetschef Anna-Karin Nilsson, tfn 010-242 44 06. Sista ansökningsdag är den 28 oktober 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska Tillbaka till lediga jobb