Skötare

Psykiatriska kliniken, vårdjouren, Värnamo sjukhus

Vi söker

Vi söker dig med undersköterskeutbildning och med tidigare erfarenhet inom psykiatri som vill vara med och bidra med din kompetens och energi i vår vårdjour. Vårdjouren är inne i ett spännande utvecklingsarbete som du kommer att vara en del av. Då resor förekommer i tjänsten är körkort b ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en attraktiv arbetsplats på Sveriges bästa mellanstora sjukhus. Du kommer att jobba på en välfungerande klinik tillsamman med proffsiga och härliga arbetskollegor.

Här kan du läsa om vilka förmåner du har som anställd inom Region Jönköpings län.

Det här får du arbeta med

Som skötare i vårdjouren utför du psykiatrisk vård- och behandlingsarbete tillsammans med kollega. Arbetet utförs antingen i patientens hem eller genom telefonkontakt/digitalt vårdmöte. Arbetet sker på dagar, kvällar och helger enligt schema. I ditt arbete har du ett nära samarbete med vår jourmottagning, vårdavdelning och våra öppenvårdsmottagningar.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss tror vi att du är en självgående person som tar ansvar för dina uppgifter och strukturerar upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Dina arbetsdagar kommer att se olika ut varpå det är viktigt att du är flexibel och kan ställa om till rådande omständigheter. Då dina arbetsuppgifter innebär att du samarbetar med många olika funktioner är det viktigt att du har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Detta värderar vi högt

Då kliniken är inne i ett aktivt utvecklingsskede söker vi dig som lockas av att arbeta med fokus på utveckling kopplat till patientens behov och patientnytta.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor kring arbetet, välkommen att kontakta biträdande verksamhetschef Marita Holm Löv, 010-244 97 67.

Sista ansökningsdag är 2020-11-01 men intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisen belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Skötare Tillbaka till lediga jobb