Sommarjobb, röntgen

Röntgen, Region Jönköpings län

"Det här är en jättebra arbetsplats! Det är bra personal, bra sammanhållning och vi har väldigt roligt här!" Så säger Sandra som jobbar som röntgensjuksköterska hos oss. Vill du bli en av oss i sommar? Sök redan idag!

Vi söker

Till sommaren 2021 söker vi nu dig som är legitimerad röntgensjuksköterska eller som studerar till röntgensjuksköterska till våra verksamheter på Värnamo sjukhus, Höglandssjukhuset Eksjö och Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Perioden det gäller är 14 juni till 22 augusti det finns goda möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning för dig som är färdigutbildad röntgensjuksköterska.

Vi erbjuder dig

Hos oss kommer du ständigt att utvecklas på en förändrings- och utvecklingsinriktad arbetsplats. Du kommer att ingå i ett team med flera professioner, vilket främjar det dagliga lärandet. Du får en arbetsplatsnära introduktion, och är du nyligen färdigutbildad röntgensjuksköterska kan vi erbjuda dig ett väl inarbetat inskolningsprogram. Vi välkomnar dig som har läst minst två terminer på röntgensjuksköterskeprogrammet, individuell prövning tillämpas. 

För att du ska trivas hos oss

Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och att du tillsammans med oss skapar hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Du har en vilja att lära dig nya saker och möter både patienter och kollegor med ett leende.

Detta värderar vi högt

Våra kärnvärden är kvalitet, korta väntetider, patientsäkerhet, bra bemötande och korta svarstider. Vi följer hela tiden upp vår verksamhet och förändrar där det behövs. För att behålla en god arbetsmiljö är det viktigt med arbetsglädje och en bra teamkänsla. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre period under sommaren. Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan samt till vilket eller vilka av våra sjukhus du söker till. Om du ännu inte har examen bifoga LADOK-utdrag.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor är du välkommen att kontakta någon av våra områdeschefer på respektive ort:
Höglandssjukhuset i Eksjö Maire Puolakka, maire.puolakka@rjl.se, 010-243 52 23.
Länssjukhuset Ryhov, Jönköping: Mats Homelius, mats.homelius@rjl.se 010-242 24 18.
Värnamo Sjukhus: Ing-Marie Vestman, ing-marie.vestman@rjl.se, 010-244 76 01.

Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdatum är 31 mars 2021. Välkommen med din ansökan! 

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sök jobbet som Sommarjobb, röntgen Tillbaka till lediga jobb