Sommarjobb, tandsköterskestuderande

Folktandvården Region Jönköpings län

Studerar du till tandsköterska och är nyfiken på Folktandvården i Region Jönköpings län? Då är du välkommen att söka sommarjobb hos oss!

Vi vill se dig utvecklas och ta stora kliniska framsteg på vägen till tandsköterska. Hos oss tar du både rygg och samlar beröm – det är en sommar full av möjligheter.

Vi söker
Vi söker dig som studerar till tandsköterska. Det är meriterande om du har anknytning till länet eller tidigare har jobbat hos oss under sommaren.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett sommarjobb där du får möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom tandvård och samtidigt få god handledning av erfaren personal. Tidsperioden är enligt överenskommelse. 

Det här får du arbeta med
Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta som tandsköterska där du får fördjupad erfarenhet av tandvård genom att exempelvis assistera på behandlingsrum, arbeta i steril och reception. Även profylaxarbete kan komma att ingå.

Detta värderar vi högt
I Folktandvården, Region Jönköpings län, arbetar vi för en god munhälsa hela livet, i hela länet. Är du nyfiken på att veta mer om vad ett sommarjobb hos oss innebär? Gå gärna in på vår sida Sommarjobb inom Folktandvården och läs mer!

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om sommarjobb är du välkommen att kontakta HR-partner Matilda Sjölin 010-242 53 19, matilda.sjolin@rjl.se

Vår målsättning är att alla sökanden ska få ett besked senast under mars månad 2020. Sista ansökningsdag är den 1 mars 2020. Välkommen med din ansökan!

På grund av rådande pandemiläge kan vårt erbjudande om sommarjobb komma att ändras.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sommarjobb, tandsköterskestuderande Tillbaka till lediga jobb