Sommarjobb, vaktmästare

Närservice Värnamo

Är du en glad och positiv person som vill arbeta med service och människor på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter? Gillar du utmaningar och är intresserad av att utvecklas? Då ska du söka sommarjobb som vaktmästare till vår verksamhet, Närservice i Värnamo!

Vi söker

Inför sommaren söker vi nu vaktmästare inom Närservice. Tjänsterna avser semestervikariat på heltid, helgtjänstgöring med arbete var tredje helg. Tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med allmänt förekommande arbetsuppgifter inom ett vaktmästeri, såsom transporter, godshantering, avfalls­hantering, posthantering, service och underhåll av inventarier, m.m. I tjänsten ingår även arbete i bårhus, bilvård/skötsel. Truckkörning och tunga lyft förekommer dagligen.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som har en god förmåga att samarbeta och är tydlig i din kommunikation, är serviceinriktad och har förmåga att själv strukturera ditt arbete. Du är noggrann med kvalitén på ditt arbete, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller ett lugn i stressiga situationer. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket bra i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav. Ange i ansökan om du har körkort för bil och om det gäller manuell eller automat.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta bitr. verksamhetschef Jennie Gustavsson, tfn 010-2447160.

Välkommen att söka sommarjobb hos oss! Sista ansökningsdag är den 31 mars. I denna rekrytering tillämpar vi en löpande urvalsprocess.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sommarjobb, vaktmästare Tillbaka till lediga jobb