Yrkeslärare skog

Stora Segerstad Naturbrukscentrum

Vi söker två yrkeslärare inom skog!

Är du en lösningsfokuserad, relationsbyggande och positiv person som tycker om att arbeta med ungdomar utifrån deras individuella förutsättningar? Då kan du vara den vi söker till vår engagerade och professionella personalstyrka som gemensamt antar utmaningar och skapar förutsättningar för eleverna på naturbruksprogrammet vid Stora Segerstad Naturbrukscentrum!

Det här får du arbeta med

Som lärare hos oss kommer du att arbeta tillsammans med elever och personal vid gymnasieskolans naturbruksprogram. Vi är intresserade av dig som är lärare i skogliga ämnen med erfarenhet av branschen och du kommer att huvudsakligen undervisa i kurserna motor- och röjmotorsåg samt skogsskötsel. Tjänsten är en tillsvidareanställning med en omfattning på 60-100%, beroende på dina önskemål och skolans behov, med tillträde 16 augusti.

Utbildningskrav/tidigare erfarenhet

Du som söker lärartjänsten ska helst vara behörig med lärarlegitimation. Du är trygg i din skogliga kompetens och trivs i rollen att jobba med ungdomar och förmedla kunskap. Du har en egen drivkraft och ett strukturerat arbetssätt, gillar utmaningar och att arbeta med utvecklingsarbete.  Du har datorvana samt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. B- körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av rektor Maria Lust 010-24 42 616, 070-64 33 666.
Tveka inte att höra av dig om du är nyfiken eller vill ställa frågor!

Sista ansökningsdag är 31 maj 2021. Välkommen med din ansökan.
Intervjuer sker fortlöpande

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Yrkeslärare skog Tillbaka till lediga jobb