Vi söker specialistläkare inom barn- och ungdomsmedicin

Barn- och ungdomsmedicinska kliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vill du arbeta på ett av Sveriges sjukhus i toppklass? Är du intresserad av barnmedicin och vill bli en del av ett team som visat sig vara vägvinnande? Vi förstärker vår verksamhet med flera specialistläkare inför hösten. Ta chansen och bli en i teamet! Vi ser framemot att läsa din ansökan.

Vi söker

Vi söker specialistläkare inom barn- och ungdomsmedicin som vill arbeta och utvecklas tillsammans med trevliga och professionella kollegor vid barn- och ungdomsmedicinska kliniken på Länssjukhuset Ryhov. Finns erfarenhet eller intresse inom barnkardiologi eller annan barnspecialitet som onkologi, allergologi eller endokrin/diabetes ser vi det som positivt.

Tjänsterna är främst tillsvidare på heltid, men vi är öppna för andra tjänstgöringsgrader. Tillträde sker enligt överenskommelse utifrån vad som passar dig.  

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete på ett länssjukhus där all kompetens finns nära till hands. Du får stor möjlighet att påverka ditt och verksamhetens arbete och beslutsvägarna är korta. Vi har en genomtänkt strategi när det gäller kompetensutveckling med återkommande internutbildning. 

Som anställd hos oss har du dessutom fri öppen sjukvård och tillgång till diverse friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Arbetet utgår från specialiserade team där du ingår utifrån dina kvalifikationer och samarbetar med kompetenta medarbetare från olika professioner. Tjänstgöring sker på såväl mottagning, dagsjukvård som vårdavdelning. 

Jourtjänstgöring som primär- eller bakjour ingår beroende på din kompetens.

Du arbetar i nära samarbete med andra professioner, vilket ger dig en bred kompetens och goda möjligheter till utveckling. Hos oss arbetar idag 10 ST-läkare och knappt 20 specialistläkare tillsammans med klinikens totalt cirka 180 medarbetare.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss behöver du vara en person som tycker om utmaningar och som är självgående och flexibel. Det är positivt med tidigare erfarenhet av vård av sjuka barn samt förmåga att arbeta med kvalitets- och förändringsarbete.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Det krävs goda kunskaper i svenska i tal och skrift, som lägst motsvarande C1-nivå enligt Europarådets nivåskala.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar aktivt utifrån FN:s barnkonvention och NOBAB:s standard för barn på sjukhus. Arbetet sker utifrån patientbehovsrelaterade grupper (PRG), där varje team följer upp och utvecklar sina processer. Som medarbetare hos oss är du del i team som följer upp och utvecklar.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Maria Ekelund som du når på tfn 010 242 2210 eller 070 633 9929.

Sista ansökningsdag är 30 septemberi 2021. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vi söker specialistläkare inom barn- och ungdomsmedicin Tillbaka till lediga jobb