Sjuksköterska till hjärtvårdsavdelning med HIA

Medicin- och geriatrikkliniken, Medicinsk vårdenhet D, Höglandssjukhuset Eksjö

Nu söker vi en ny kollega med driv att utvecklas inom Region Jönköpings län. Välkommen till ett glatt team med driv framåt!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill arbeta tillsammans med oss på hjärtvårdsavdelningen/HIA på Höglandssjukhuset i Eksjö. Vare sig du är en nyexaminerad sjuksköterska som kommer direkt från skolbänken eller om du är en rutinerad sjuksköterska med gedigen erfarenhet så är du varmt välkommen in med din ansökan.

Vi erbjuder dig

Vi har nu möjligheten att erbjuda en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse, men vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt.

Det här får du arbeta med

Sjuksköterskeuppgifter på hjärtavdelningen och HIA innefattar alla former av kardiologisk vård och omvårdnad samt en fördjupad kunskap inom exempelvis EKG-tolkning. Här vårdar vi patienter med akut kranskärlsjukdom, instabil angina, hjärtinfarkt, hjärtsvikt och rytmrubbningar. På HIA tar vi emot EKG från ambulanser och omdirigerar patienter till akuten eller till kranskärlsröntgen i Jönköping. Det förekommer även att vi får ta in patienter direkt från ambulansen till HIA. Vi har även dagsjukvård där vi gör elkonverteringar på avdelningen. Vi har också ett nära samarbete med vår mottagningsverksamhet där det är både läkarmottagning och egna sjuksköterskemottagningar.

Hos oss får du ett arbete där du har möjligheten att vara med och utveckla vår verksamhet samtidigt som du själv utvecklas i rollen som sjuksköterska. Vi tillämpar även individuell schemaplanering. Vi erbjuder dessutom möjligheter till kompetensutveckling utifrån en individuell kompetensutvecklingsplan. Utöver detta ser vi till att erbjuda internutbildningar kopplade till det dagliga arbetet samt att det ges viss möjlighet att läsa kurser externt. Vårt mål är att alla sjuksköterskor ska vara inskolade på våra HIA-platser inom ett år.

För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter.

Vi vet att steget från utbildning till verklighet kan kännas stort. Vi vill ge dig som nyutbildad sjuksköterska en bra start i arbetslivet där du får växa in i din nya yrkesroll. Därför erbjuder vi alla våra anställda sjuksköterskor som fått sin legitimation de senaste 12 månaderna att delta i ett av Sveriges bästa introduktions- och utvecklingsprogram för nyautbildade sjuksköterskor - RIU. Programmet omfattar 20 heldagar fördelade på åtta månader, och det startar varje år i februari och september. RIU ger dig en möjlighet att träffa andra sjuksköterskor i samma situation där ni utbyter erfarenheter och ger varandra råd och stöttning. Här kan du läsa mer om RIU och följ oss gärna på Instagram på @regionjkpgriu.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss ser vi gärna att du är en trygg och stabil person som klarar av att arbeta självständigt såväl som att samarbeta med de andra i arbetslaget. Du är även en flexibel person som har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är strukturerad och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du några frågor är du varmt välkommen till att kontakta vårdenhetschef Camilla Nilsson på 010-243 43 05 eller Chris Johansson Sjölin på 010-243 55 66. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdatum är den 15 augusti 2022.

Välkommen med din ansökan

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska till hjärtvårdsavdelning med HIA Tillbaka till lediga jobb