Barnundersköterska, Kvinnokliniken, Jönköping

Kvinnokliniken, Jönköping

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som vill arbeta tillsammans med oss! Vi ser gärna att du även är utbildad barnundersköterska samt har tidigare erfarenhet som barnundersköterska. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder dig

Hos oss får du arbeta i en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö med ett stimulerande och omväxlande arbete! Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats med goda medicinska resultat. För att möta framtidens utmaningar arbetar klinikledningen för att använda kompetens på rätt sätt. Vi har ett bra utbildningsklimat med kunnig och kompetent personal. 

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innebär arbetstid dag, kväll, helg och natt. 

Läs gärna mer om våra förmåner här

Det här får du arbeta med

Som barnundersköterska på Kvinnokliniken arbetar du bland annat med akutmottagande av patienter, provtagning samt assisterar läkare och barnmorskor. Du arbetar för att ge våra patienter god omvårdnad på förlossning, gyn-vårdavdelning, BB, antenatalmottagningen och kvinnoklinikens mottagning.

En viktig del i arbetet är informationen och kontakten till patienterna och deras anhöriga. Alla medarbetare inom kvinnoklinikens slutenvård roterar mellan två avdelningar. Framöver kan nya uppgifter tillkomma eller förändras då kliniken hela tiden strävar efter att använda kompetens på rätt sätt och har ett stort fokus på utveckling.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss arbetar du bra tillsammans med andra och har förmåga att sätta dig in i andras perspektiv. Du planerar och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, ser möjligheter i nya situationer och behåller lugnet även i stressande och pressande situationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av våra  vårdenhetschefer:
Katarina Böwing (gyn och mottagning) 010-242 14 10
Maria Jabeskog (förlossning) 010-242 14 24
Josefina Odenströmer (BB) 010-242 14 32.

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snabbt som möjligt.

Sista ansökningsdag är den 21 augusti 2022
Välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Barnundersköterska, Kvinnokliniken, Jönköping Tillbaka till lediga jobb