Röntgensjuksköterska till Värnamo sjukhus

Röntgen, Värnamo sjukhus

Vill du arbeta på en arbetsplats i framkant, i toppmoderna lokaler på ett av Sveriges bästa sjukhus? Då är du välkommen till oss på Röntgenkliniken på Värnamo sjukhus. Välkommen till en utvecklingsinriktad arbetsplats med hög kompetens, trevliga kollegor och med stora möjligheter för dig att utvecklas. 

Vi söker

Vi på Röntgen i Värnamo söker nu nya röntgensjuksköterskekollegor! Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska, nyexaminerad eller rutinerad, som vill arbeta tillsammans med oss i ett härligt gäng. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Utöver ett arbetslag fyllt av härliga kollegor kommer du får en arbetsplats där samarbete och arbetsglädje värderas högt. Du kommer att ingå i ett team med flera professioner,­ där vi tillsammans skapar ett gott arbetsklimat, en bra arbetsmiljö och en god vård. Under 2019 har röntgenavdelningen i Värnamo genomgått en stor renovering och ombyggnation. Detta gör att vi nu har en helt ny och fräsch arbetsplats.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här: Förmåner, Region Jönköpings län

Det här får du arbeta med

Som röntgensjuksköterska hos oss erbjuder vi varierande arbetsuppgifter inom våra olika modaliteter. Du jobbar med akuta och elektiva undersökningar vad gäller CR, CT och interventioner. Hos oss får en individuell och grundlig introduktion för att du ska bli trygg och kunnig för att uppnå jourkompetens. Tjänsten innefattar jourarbete vilket innebär tjänstgöring såväl dag som natt och helg.

För att du ska trivas hos oss

Eftersom du möter patienter dagligen har du ett intresse av att hjälpa andra och i ditt bemötande är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Du är en noggrann och ansvarsfull person som ser till både verksamhetens, remittentens och patientens bästa. Du är en flexibel person, som kan jobba självständigt och har god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer eller har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakt med någon av våra områdeschefer Ing-Marie Westman, ing-marie.westman@rjl.se, 010-244 76 01 (semester v. 23, 29-32) eller Carin Peterson, carin.persson@rjl.se, 010-244 76 02 (semester v. 25-28).

Sista ansökningsdag är 31/8 2022 men urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Röntgensjuksköterska till Värnamo sjukhus Tillbaka till lediga jobb