Systemutvecklare

Enhet Utveckling, ITC

Vi söker

Region Jönköpings län har en mycket IT-intensiv verksamhet. Verksamhetens behov av sömlösa integrationer mellan IT-systemen blir bara större.  Vi behöver förstärka vårt ICC (integration competency center) och söker nu en systemutvecklare för att delta i utveckling och förvaltning av integrationer. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med start enligt överenskommelse. Placering är i Huskvarna. Vi söker dig med högskoleutbildning inom IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du att vara med och driva och utveckla arbetet med integrationer mellan våra olika IT-system. Dina uppgifter kommer att stötta strategisk implementering av nya tjänster på ett väldefinierat, väldokumenterat och kontrollerat sätt. Den integrationsplattform vi jobbar med är Mule ESB. Du kommer också att utreda och lösa incidenter och problem och vid behov bistå i supportärenden.

Erfarenhetskrav

Du har minst 5 års erfarenhet av systemutveckling och programmering. Erfarenhet från någon typ av integrationsutveckling är meriterande, men inte ett krav. Du kommer att vara med och driva vår utveckling mot teknikens framkant. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av:
ActiveMQ, Java, Xpath, XSLT, SOAP, REST, XML, JSON, MSSQL, Maven, Jenkins, Nexus. Det är meriterande att ha kunskap om arkitektur av Muleflöden. Vi värderar högt att du bidrar med dina erfarenheter och har ett intresse av att utvecklas vidare.

Kompetenser

 

  • Strukturerad
  • Analytisk
  • Initiativrik och driven
  • Mål- och resultatorienterad
  • Samarbetsförmåga
  • Problemlösning

 

Detta erbjuder vi

Vi erbjuder dig en konstruktiv och utvecklande miljö med kompetenta och dedikerade kollegor. Du kommer få ta stort eget ansvar för ditt arbete och din utveckling, såväl som gruppens utveckling. På ITC finns det alltid kollegor till hands som stöd och bollplank. Vi värnar om vår gemenskap och goda kollegiala relationer. Vi har engagerade och närvarande ledare. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Arbetet hos oss drivs agilt med mycket täta kontakter med produktägare och verksamhetspersoner. Detta ställer höga krav på din sociala och kommunikativa kompetens. Du skall känna dig bekväm med att hantera kontinuerliga förändringar i krav och tekniska förutsättningar. Du är strukturerad och analytisk samt driven och lösningsfokuserad både i individuellt arbete som i teamarbete.

Så här gör du om du är intresserad

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid i Huskvarna med tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 21 augusti 2022. Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan! För frågor kan du kontakta Enhetschef för Utveckling Magnus Erixon, 070-607 03 01. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Systemutvecklare Tillbaka till lediga jobb