Vårdenhetschef

Bra Liv Norrahammar vårdcentral

Vill du få möjlighet att jobba med primärvård i utveckling och i en roll där du kan påverka? Välkommen till Norrahammars vårdcentral!

Vi söker
Vi söker dig som har en vårdrelaterad utbildning, gärna som sjuksköterska med god klinisk kunskap inom din yrkesroll. Vi ser gärna att du har tidigare chefserfarenhet. Befattningen är på heltid med tillsvidareanställning i din grundprofession och med ett tidsbegränsat förordnande som vårdenhetschef. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett spännande jobb där du gör skillnad. I uppdraget som vårdenhetschef kommer du ha personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar för sjuksköterskor, distriktsköterskor och undersköterskor. Din uppgift att planera, leda, organisera och samordna det dagliga arbetet i samråd med personalgruppen. Du kommer att ingå i ledningsgruppen som består av verksamhetschef, enhetschef för rehab, medicinsk rådgivare och vårdadministratör med samordnarfunktion. I arbetet ingår det att arbeta med utvecklingsfrågor och vi anser att det är viktigt att du kontinuerligt arbetar kliniskt inom din grundprofession för att få helheten inom verksamheten.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du tycker att detta är en utmaning och en möjlighet att skapa bästa möjliga värde för patienten i samarbetet med dina medarbetare. Du är öppen för förändringar och förbättringar och för att utveckla nya arbetssätt och kan kommunicera detta och på så sätt skapa engagemang och delaktighet. Du har uppnått en personlig mognad och du vågar ta beslut och tar sedan ansvar för dem.

Detta värderar vi högt
För att lyckas i din roll som vårdenhetschef tror vi att du är engagerad, initiativtagande samt mål- och resultatorienterad där du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Vidare har du fokus på helheten där du har en överblick över verksamheten och ser alla olika professioner. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att kontakta verksamhetschef Ann-Charlotte Lilja tfn 010-242 3925.

Vill du läsa mer kring att vara chef i Bra Liv kan du följa denna länk: Att vara chef i Bra Liv, Vårdcentralerna Bra Liv, Region Jönköpings län (rjl.se)

Sista ansökningsdag är den 2022-08-14 och vi har avsikt att kalla på intervju från vecka 33.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdenhetschef Tillbaka till lediga jobb