Barnmorska, Kvinnohälsovården i Jönköping

Kvinnohälsovården Jönköping

Vill just Du bli en i vår gemenskap på kvinnohälsovården i Jönköping? Sök då tjänsten som barnmorska idag för att bli en del av vår verksamhet och få #sverigesviktigastejobb!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt, gärna med erfarenhet av arbete med kvinnosjukvård. Du kommer att arbeta tillsammans med övriga professioner på en familjecentral och du deltar aktivt i klinikens ständiga utvecklingsarbete. Som person är du flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter, vidare ser vi gärna att du är stabil och kontrollerad i stressade eller pressade situationer och kan prioritera i detta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats med goda medicinska resultat. Vi har ett bra utbildningsklimat med kunnig och kompetent personal. I Jönköping har vi 12 mottagningar där vi kontinuerligt arbetar med att få en bra och jämn arbetsbelastning. Detta innebär att du kan komma att arbeta på två olika mottagningar, oftast en mindre och en större mottagning, vilket ger ett varierat och omväxlande arbete. Dessutom finns det möjlighet för dig att rotera mot slutenvården.

Tjänsten är tillsvidare, på heltid, tillträde enligt överenskommelse.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Kvinnohälsovården arbetar för att de blivande föräldrarna och det ofödda barnet ska vara vid god hälsa under och efter graviditeten. Som barnmorska arbetar du med graviditetskontroller, preventivmedelsrådgivning, gynekologisk cellprovtagning och föräldragrupper. 

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss har du ha en personlig mognad och ett flexibelt tankesätt. Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Du är även strukturerad genom att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. 

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Lina Johannesson, 070-330 50 61.

Sista ansökningsdag är den 21 augusti 2022.
Varmt välkommen med din ansökan

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Barnmorska, Kvinnohälsovården i Jönköping Tillbaka till lediga jobb