Verksamhetschef

Bra Liv Vråen/Rydaholm vårdcentral

Är du en erfaren ledare med ett brinnande intresse för primärvården? Drivs du av att arbeta med utvecklingsfrågor tillsammans med en engagerad personalgrupp? Vill du driva två stabila, välbemannade vårdcentraler med god laganda, öppet klimat och familjär stämning? Då ska du läsa vidare!

Vi söker

Vi söker en stabil, engagerad, samarbetsinriktad och relationsskapande verksamhetschef som tillsammans med oss vill driva vår positiva utveckling vidare. Du står för ett tydligt ledarskap, är kommunikativ och initiativtagande. Du drivs av att inspirera, motivera och driva förbättringsarbete tillsammans med dina medarbetare.

Du har en examen inom hälso- och sjukvård, gärna på högskolenivå. För att lyckas i tjänsten behöver du därtill erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård, gärna inom primärvård, samt väldokumenterad erfarenhet av chefs- och ledaruppdrag. Att du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift ser vi som en självklarhet. Det är också nödvändigt att du har körkort.

Vi erbjuder dig

  • En tillsvidareanställning i din grundprofession med tidsbegränsat förordnande som verksamhetschef. Anställningen är på heltid.
  • Stöd på arbetsplatserna av biträdande verksamhetschef, enhetschefer samt vid behov av medicinsk rådgivare.
  • Stöd av en engagerad, driven och kompetent ledningsgrupp med stark lokal förankring.
  • Professionell kompetens från Bra Livs ledningsstab inom kommunikation, ekonomi, personal- och utvecklingsfrågor.
  • Individuellt anpassad introduktionsplan och deltagande i introduktionsprogram för nya chefer i Bra Liv.
  • Handledning och/eller mentor.
  • Möjlighet att delta i utvecklingsarbeten och ledarskapsutbildningar.
  • Nätverk bestående av andra verksamhetschefer inom Vårdcentralerna Bra Liv.
  • En arbetsplats med god arbetsmiljö, en positiv anda och nära till skratt.

Det här får du arbeta med

I din roll som verksamhetschef har du ett övergripande ansvar för ekonomi-, personal-, arbetsmiljö-, och utvecklingsfrågor på Vråens och Rydaholms vårdcentral. Arbetet innebär att aktivt arbeta med verksamhetsplanering och nå regionens uppsatta mål utifrån era patienters behov och tillgängliga resurser. Du förväntas vara en positiv värdebärare för verksamheten och ta initiativ till att tillsammans med medarbetarna driva verksamhetens utveckling framåt. Rollen innebär också att skapa förutsättningar för en god hälsofrämjande arbetsmiljö med medarbetarnas arbetsklimat, trivsel och utveckling i fokus. Du har en god helhetssyn och förmåga att se, peppa och engagera alla professioner.
Du inspireras av och lever vår chefsidé - mod, attityd, disciplin, uthållighet och vision! Alla verksamhetschefer inom Bra Liv ingår dessutom i ledningsgruppen där du tillsammans med övriga verksamhetschefer bidrar till att marknadsföra, driva och utveckla primärvårdens frågor inför framtiden. I detta ingår till exempel att delta vid den digitala utvecklingen framåt. Vidare är du ansiktet utåt för verksamheten i bland annat samverkan med andra aktörer till exempel fackförbund, kommun och slutenvården.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som trivs på en arbetsplats där du får möjlighet att ta initiativ och driva arbetet framåt. Det är därför viktigt för oss att du är en energisk person som ser helheten. För att du ska lyckas och trivas i din nya roll ser vi att du har förmåga att relatera till andra på ett lyhört sätt och säkerställa att dina budskap når fram. Du är coachande mot dina medarbetare och har en god förmåga att snabbt ändra riktning när förutsättningarna ändras. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår målsättning en bättre hälsa för alla når vi genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet i allt vi gör. Vi tror att medarbetare som trivs i sitt arbete känner arbetsglädje och presterar bättre. Därför är det viktigt för oss att alla får möjlighet till inflytande, att utvecklas och att påverka sin arbetsdag. Vår arbetsplats ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta direktör Charlotta Larsdotter tfn 076 - 724 45 39.

Sista ansökningsdag är den 2022-08-14.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Verksamhetschef Tillbaka till lediga jobb