Sjuksköterska - Natt

Medicinkliniken, Medicinsk vårdenhet B, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

”Tillsammans för god professionell neurologisk vård” är våra ledord. Vi söker ytterligare kollegor till oss!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill jobba tillsammans med oss på medicinsk vårdenhet B!  Vi ser att du har ett intresse för att arbeta inom samt utveckla den neurologiska vården.

Vi erbjuder dig

Vi har nu möjligheten att erbjuda dig en tillsvidaretjänst natt med sysselsättningsgrad enl överenskommelse. Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt.

Du som arbetar på natten fyller en viktig funktion och vi erbjuder dig ett lönetillägg på 6 000 kr baserat på heltid

Hos oss får du chansen att växa i din roll som sjuksköterska. Utöver ett arbete som präglas av spänning och variation blir du en del i ett arbetslag som trivs bra med varandra och som värnar om en god arbetsmiljö.

Vi tror att du är intresserad av att utvecklas inom avancerad omvårdnad och medicinteknisk utrustning.

Vi erbjuder dig en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter.

Dessutom har alla som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner, bland annat ett friskvårdsbidrag på 2 200 kronor per år. Läs gärna mer om förmånerna här: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska har du en helhetssyn på patientens komplexa utifrån ett personcentrerat perspektiv. Du ansvarar för omvårdnad, medicinsk vård, läkemedel, psykosociala behov och samarbetsfrågor kring patienten. Teamarbete är ett arbetssätt som vi värderar högt och där sjuksköterskan har en nyckelfunktion i samspelet med andra yrkeskategorier.

Hos oss kommer du få möjligheten till trombolyskompetens. Detta innebär att du får vara en del i teamet i samband med trombolysbehandling av akuta strokepatienter.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss är du trygg i din roll som sjuksköterska och kan arbeta självständigt. Du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter och du trivs med att arbeta i en miljö där läget plötsligt kan bli akut. Du har god förmåga att arbeta lugnt och stabilt även i stressade situationer. För dig är det viktigt att bemöta alla med respekt och empati, oavsett om det är kollegor eller patienter. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Stendahl Hammarlund, vårdenhetschef, tel:010-242 12 21 eller Sofie Ståhlkrantz, bitr vårdenhetschef, tel: 010-242 25 22

Sista ansökningsdag är den 15 augusti 2022. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska - Natt Tillbaka till lediga jobb