Fysioterapeut/sjukgymnast

Bra Liv Vråen vårdcentral

Är du fysioterapeut/sjukgymnast? Vill du vara med och utveckla framtidens primärvård? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team!

Vi söker
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Erfarenhet av primärvård är önskvärd, men inget krav.

Vi erbjuder dig
- Ett varierat och utvecklande arbete med många kontaktytor
- Möjlighet att själv påverka dina arbetsuppgifter inom ramen för vårt uppdrag
- Ett nära samarbete inom professionsgruppen och med flera andra yrkeskategorier på vårdcentralen
- Regelbundna utbildningar och individuell kompetensutvecklingsplan.

Det här får du arbeta med
Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete som ställer krav på både självständighet och samarbete. Du är vårdcentralens första instans för besvär från rörelseapparaten och möter patienter i alla åldrar med varierade behov. Du medverkar i olika team samt är med och förbättrar och utvecklar verksamheten. Vår målsättning är god tillgänglighet och hög kvalitet på våra bedömningar och rehabiliteringsinsatser.
Hos oss får du möjlighet att själv påverka dina arbetsuppgifter och det finns stora utvecklingsmöjligheter inom ramen för vårt uppdrag.

För att du ska trivas hos oss
Du är en person som har god samarbetsförmåga. Du skapar engagemang och delaktighet samt har förmåga att motivera andra till förändring. Du har ett gott bemötande och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Tillsammans bedriver vi vård med omtanke, helhet och kvalitet i fokus och erbjuder våra invånare första linjens vård, förebyggande insatser och rehabilitering. Vi uppmuntrar till nytänkande och strävar hela tiden efter att utveckla vår verksamhet utifrån de behov som vår befolkning har.

Så här gör du om du är intresserad
För ytterligare information kring tjänsten kontakta biträdande verksamhetschef Maria Uhlmann,
tfn 010- 244 83 03, maria.uhlmann@rjl.se

Sista ansökningsdag är 2022-08-22 och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut/sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb