Fysioterapeut/sjukgymnast

Bra Liv Väster vårdcentral

Är du legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast? Vill du vara med och utveckla framtidens primärvård? Då hoppas vi att du vill bli en del av Bra Liv Väster vårdcentral!

 

Vi söker

Dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast som vill vara med och fortsätta att utveckla och driva primärvården framåt. Under 2023 flyttar vi in i vår nya vårdcentral.  Inför flytten utökar vi nu vår fysioterapi och söker dig som vill vara med på resan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvård, men det är inget krav.

Vi erbjuder dig

- Ett varierat och utvecklande arbete med många kontaktytor.
- Ett självständigt arbete där du har möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter inom ramen för vårt uppdrag.
- Är du ny i primärvården erbjuds ut en mentor.
- Ett samarbete med flera andra yrkesgrupper på vårdcentralen.
- Regelbundna utbildningar och individuell kompetensutvecklingsplan.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som fysioterapeut/sjukgymnast på Bra Liv Väster vårdcentral får du ett stimulerande och omväxlande arbete som ställer krav på både självständighet och samarbete. Du är vårdcentralens första instans för besvär från rörelseapparaten och möter patienter i alla åldrar med varierade behov. Du medverkar i olika team samt är med och förbättrar och utvecklar verksamheten. Vår målsättning är god tillgänglighet och hög kvalitet på våra bedömningar och rehabiliteringsinsatser. Vi arbetar både fysiskt och digitalt. Hos oss får du möjlighet att själv påverka dina arbetsuppgifter och det finns stora utvecklingsmöjligheter inom ramen för vårt uppdrag.

För att du ska trivas hos oss

Du är en person som ser helheten och som gärna kommer med idéer och ny angreppssätt. Du skapar engagemang och delaktighet samt har förmåga att motivera andra till förändring. Du samarbetar bra med andra och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Tillsammans bedriver vi vård med omtanke, helhet och kvalitet i fokus och erbjuder våra invånare första linjens vård, förebyggande insatser och rehabilitering. Vi uppmuntrar till nytänkande och strävar hela tiden efter att utveckla vår verksamhet utifrån de behov som vår befolkning har.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Caroline Grahn  caroline.grahn@rjl.se eller vårdenhetschef Ann-Cristin Jonsson, ann-cristin.jonsson@rjl.se
Båda nås via receptionen på tel. 010-244 82 30.

Sista ansökningsdag är 2022-07-30 och intervjuer sker löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
 

Sök jobbet som Fysioterapeut/sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb