Fysioterapeut inom ortopedi/kirurgi

Rehabiliteringscentrum, Värnamo sjukhus

Samarbete, kollegialt stöd och engagerat ledarskap! Det är några saker som beskriver rehabiliteringscentrum på Värnamo sjukhus. Välkommen att söka tjänst hos oss!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och har ett genuint intresse samt gärna tidigare erfarenhet av att jobba med rehabilitering inom ortopedisk, kirurgisk vård samt lymfologi.

Tjänsten avser 1 års vikariat på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett arbete i en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat och god arbetsmiljö. Vi bryr oss om varandra och hjälps åt att lösa vårt uppdrag. Vår verksamhet är i ständig utveckling och vi erbjuder dig grundlig introduktion, mentorskap och goda utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar i fräscha lokaler och lägger stort fokus på ett engagerat medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer huvudsakligen att träffa patienter med olika ortopediska och kirurgiska diagnoser. Utöver det träffar vi även patienter med lymfödem samt patienter inom området kvinnohälsa.

I arbetet ingår avdelningsarbete med bland annat ronder tillsammans med övrigt team samt bedömningar och mobilisering/träning av aktuella inneliggande patienter. Uppföljande kontroller sker idag inom ortopedisk öppenvård.

Förutom direkta patientkontakter ingår också samarbete med övrig vårdpersonal, både vid sjukhuset och i den fortsatta vårdkedjan. Kontinuerligt utvecklings- och kvalitetsarbete är också en del av vardagens arbete.

För att du ska trivas hos oss

Vi uppskattar ett flexibelt arbetssätt och att du har förmåga att värdesätta olikheter vad gäller bakgrund, kultur och grupptillhörighet. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp, är effektiv och tar ansvar. Du är lugn, strukturerad, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Du har ett kvalitetstänk, är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten och har ett kreativt och lösningsfokuserat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga med att våra medarbetare har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbete.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om arbetet hos oss är du välkommen att ringa områdeschef Jonas Nilsson tfn 070-541 2774 alternativt till växel tfn 010-241 1010 för vidarekoppling.

Sista ansökningsdag är den 2022-08-15. Ansökningarna handläggs löpande.
Välkommen med din ansökan!

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snabbt som möjligt.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut inom ortopedi/kirurgi Tillbaka till lediga jobb