Vårdadministratör

Medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Om du vill ha stor variation i arbetet, arbeta tvärprofessionellt och vill utvecklas i din yrkesroll – då kommer du att trivas på medicinkliniken!

Vi söker
Vi söker nu en vårdadministratör till medicinmottagningen på Länssjukhuset Ryhov. Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör med goda IT-kunskaper och är van att uttrycka dig i tal och skrift samt har en god språklig förståelse. Dessutom så är du en fena på vårt journalsystem Cosmic. Vi söker dig som tycker det är viktigt att skapa en god arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor genom att sprida energi, glädje och nya tankar och idéer.

För oss är det viktigt att du är rätt person i vårt team och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Tjänsten som vi nu har möjligheten att erbjuda är tillsvidaretjänst på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse, men vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du har ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper inom medicinkliniken. Du arbetar inom kontorstid men arbetstiderna är flexibla, om du önskar kan fredagar vara en kortare arbetsdag.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här. 

Det här får du arbeta med
Du kommer dels att ansvara för receptionen på medicinmottagningen men även arbeta som vårdadministratör. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att skriva anteckningar, remisser, göra mottagningsschema samt kalla på patienter. Utöver det tillkommer det övriga administrativa uppgifter. Inom verksamheten pågår flera utvecklings- och förändringsarbeten.

För att du ska trivas hos oss
Vi värdesätter egenskaper som positiv attityd, engagemang, flexibilitet, servicetänkande och ett gott bemötande. Du har ett professionellt arbetssätt och har lätt för att organisera ditt arbete. Du trivs i samarbete med andra samtidigt som du tar eget ansvar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att ringa Anki Andersson, administrativ enhetschef, 010-242 19 76 eller Jenny Boqvist, biträdande administrativ enhetschef, 010-242 20 16. Fackligföreträdare på Vision är Marina Fherm, 010-242 20 49.

Sista ansökningsdag är den 16 augusti 2022. Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb