Vårdadministratör

Kirurgkliniken Eksjö

Välkommen till kirurgkliniken i Eksjö!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/medicinsk sekreterare.  Meriterande är kodningsutbildning och erfarenhet av journalsystemet Cosmic. Du behärskar det svenska språket väl i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du arbetar vardagar kontorstid och du har möjlighet att styra din arbetstid mellan kl 06.00-18.00. Vi erbjuder distansarbete en dag per vecka.
Som vårdadministratör hos oss är du en viktig del i vår verksamhet. Du får möjlighet till ett utvecklande, självständigt och stimulerande arbete. Vi har en god arbetsmiljö och tar tillvara på våra medarbetares kompetens. Du får en bred kunskap i arbetet med patientdokumentation då vi på kirurgkliniken handhar journaldokumentationen för mottagning, endoskopiverksamhet, avdelning samt kirurgens operationer och akutanteckningar.
Region Jönköpings län har tillgång till ett antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter är dokumentation i journalsystemet Cosmic, diagnos- och åtgärdsklassificering, standardiserade vårdförlopp, kvalitetsregister och övriga vårdadministrativa uppgifter. Du har även möjlighet till utökade ansvarsområden och utvecklingsmöjligheter utifrån dina och verksamhetens behov och kompetens.

För att du ska trivas hos oss

Vi värdesätter egenskaper som positiv attityd, engagemang, flexibilitet, servicetänkande och ett gott bemötande. Du har ett professionellt arbetssätt och har lätt för att organisera ditt arbete. Du trivs i samarbete med andra samtidigt som du tar eget ansvar och kan arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Detta värderar vi högt

Kirurgkliniken bedriver arbetet utifrån vår värdegrund: På kirurgen möts jag av kompetens, omtanke, ärlighet och respekt oavsett om jag är patient, närstående eller personal. Jag är delaktig, informerad och trygg.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor kontakta administrativ enhetschef Anna-Lena Josefsson tfn 010 – 243 53 45, 070-6117915.
Sista ansökningsdag är den 15 augusti 2022. Vi tillämpar löpande rekrytering och det kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har löpt ut, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb